Рубрики: Фото та відео
06.08.2024 07:30

Як виглядає екс-дружина Пономарьова, з якою він ділив побут після Мозгової: живе за кордоном та має бізнес

Відомий артист Олександр Пономарьов та його ексдружина Вікторія Мартинюк були у шлюбі цілих 6 років. Колись цій парі заздрив увесь український бомонд.
Поділитися

Золотий голос України Олександр Пономарьв мав досить насичене особисте життя. Чого тільки вартує його цивільний шлюб з Оленою Мозговою. Й хоча пара не змогла врятувати кохання, артист зміг віднайти дещо не менш важливе – дітей та батьківство. Чоловік буквально замінив рідного батька для старшої дочки продюсерки Зої від першого шлюбу. Крім того, у подружжя народилася спільна донька Євгенія.

Після розриву, артист не став зациклюватися на невдалих стосунках та швидко знайшов собі іншу. Нею стала Вікторія Мартинюк. Значно молодша дружина привертала увагу до їх пари, а чоловіки без сумніву заздрили співаку.

Олександр Пономарьо показав свою колишню дружину

Пономарьов не скупився на гарні слова, присвячував жінці вірші, які згодом перетворювалися на пісні, знімав її у своїх кліпах. Але виявилося, що все не так безхмарно, як здавалося зі сторони. Попри те, що жінка народила виконавцю спадкоємця, якого до речі назвали на честь батька, шлюб розпався.

Олександр Пономарьо показав свою колишню дружину

За словами Вікторії, Олександр не відрізнявся вірністю, крім того, він не соромився застосовувати силу до дружини. В один момент, молодша на 13 років жінка зрозуміла, що більше не хоче це терпіти та пішла.

Олександр Пономарьо показав свою колишню дружину

Після розлучення, вона змогла знайти свою людину. Наразі, Вікторія заміжня за Тарасом Чекурдою, якому вона народила донечку Емілію. На її сторінці в Insragram, можна знайти чимало родинних фото.

Олександр Пономарьо показав свою колишню дружину

Зараз жінка живе на дві країни. Сторінка її фотоблогу видає Україну, як місце знаходження, а ось останні дописи свідчать про те, що вона перебралася в Дубаї. Там жінка продовжує вести свій бізнес по організації корпоративів, свят та публічних заходів.