Рубрики: Новини
22.08.2024 16:12

Ще молоді та без пластики: відома співачка показала раніше небачене фото з Ротару, Білик та Пономарьовим

Зірка 90-х порилася у своїх архівах і знайшла раритетне фото, якого досі ніхто не бачив - там весь бомонд українського шоубізу ще без пластики.
Поділитися

Іноді в архівах можна знайти справжні скарби! Так, зірка 90-х співачка Астрая надала виданню Oboz.ua. раритетний знімок, де можна побачити весь бомонд українського шоубізу. На знімку серед тодішньої політичної еліти на чолі з другим президентом України Леонідом Кучмою позують молоді Софія Ротару, Олександр Пономарьов, Ірина Білик, Василь Зінкевич, Віталій Білоножко та багато інших артистів.

Співачка показала раніше небачене фото з молодими Ротару, Білик та Пономарьовим

Як розповіла Астрая, знімок був зроблений під час одного з перших фестивалів української пісні на вітчизняній естраді “Пісенний вернісаж”, який проводився чи то 1986, чи 1987 році. Атмосфера на конкурсі, за спогадами Астраї, була дуже поважною та доброзичливою. Всі артисти за лаштунками тепло спілкувалися один з одним, хоч уже тоді збиралися “купками”.

У кадрі можна помітити ще молоду Ірину Білик, яка ще не зробила жодної пластичної операції і тут мимоволі згадується її розповідь на інтерв’ю у Маші Єфросініної. У програмі “Мій секрет” співачка згадувала, що за лаштунками зустрілася з Леонідом Кучмою, який у розмові зазначив, що у Ірини “дуже сумні очі”, ось тоді артистка і вирішила трохи “розвеселити” свій погляд та вирушила на свою першу пластичну операцію з блефаропластика повік.

Ірина Білік у програмі Мій секрет

Потім Ірина трохи підправила форму носа та прибрала горбинку, яка її дратувала. Далі пішла косметологія. Більше Білика вже було не зупинити.

Згодом попрацювала над своєю зовнішністю і Софія Ротару. Подейкували, що артистка зробила кругову підтяжку обличчя в одній із клінік Пітера. Хоча сама співачка про свою нев’янучу молодість завжди говорить одне – вся справа в генетиці та правильному способі життя.

Софія Ротару