“Вона вельми заможна”: Олександр Пономарьов не зміг приховати особистість цивільної дружини, і це не Яремчук

Багато років Олександр Пономарьов не розповідав правду про своє особисте життя та цивільну дружину, про яку тим не менш знали і шанувальники, і преса.

Популярний український виконавець Олександр Пономарьов безумовно завидний наречений. Однак, вже неодноразово в мережі з’являлася інформація про те, що його серце насправді не вільне, попри його заяви про зворотнє.

Зокрема, декілька років тому Вікторія Мартинюк підтвердила, що у її колишнього чоловіка дійсно є обраниця, з якою він живе. Також вона розповіла, що докладає зусиль у вихованні сина, і зокрема намагається зробити так, щоб він ладнав зі своєю мачухою.

З’ясувалося, кого Олександр Пономарьов зробив своєю цивільною дружиною

Олександр Пономарьов показав єдиного сина та привітав його з 17-річчям
З’ясувалося, кого Олександр Пономарьов зробив своєю цивільною дружиною

Тривалий час публіка підозрювала, що цією цивільною дружиною може бути Марія Яремчук. Однак, про наявність цієї жінки говорилося і раніше. Хіба що проблемою було з’ясування її особистості.

Втім, Телетиждень якось випустив матеріал на цей рахунок. Платформа поділилася інформацією, що обраницею Олександра Пономарьова є спадкоємиця успішного бізнесмена, який займається виробництвом напоїв. Дівчина родом з Криму, і звали її Софією. Нібито, вона на 17 років молодша за свого обранця.

“Його громадянську дружину звуть Софія, вона родом із Криму, їй 24 роки, навчалася в університеті ім. Шевченка на економіста. Як і попередні його обраниці, Соня дуже заможна. Її сім’я купує дорогі подарунки, наприклад телефон Verty, одяг, оплачує поїздки за кордон, комунальні послуги, обслуговування автомобіля, навіть телефону. З сином Пономарьова у Соні склалися добрі стосунки, звичайно ж, вона дуже хоче вийти заміж за Пономарьова, і її дуже ображає, коли в інтерв’ю він каже, що його серце вільне”

Нагадуємо, що раніше публіка дійсно схилялися до думки, що обраницею Олександра Пономарьова може бути і Марія Яремчук. До того ж нещодавно виконавиця народила сина, а свого обранця так і не розкрила, адже після завершення кар’єри вельми обережно ставиться до свого приватного життя.

Схожі статті