Рубрики: Фото та відео
05.08.2024 18:49

“Я не вірю, що цій жінці 39”: Тіна Кароль показала фото з нової фотосесії та похвалилася своїм животиком

Український шоубіз багатий на талановитих та красивих людей. Але навіть серед них Тіна Кароль вирізняється особливою привабливістю. Причому з роками співачка не втрачає свою красу, а лише розквітає.
Поділитися

Красивих жінок часто порівнюють з хорошим вином: з роками стають лише прекраснішими. Таке твердження ідеально підходить до Тіни Кароль. Дехто з шанувальників зірки впевнений, що вона застосовувала пластику. Але це не так! Краса співачки пояснюється її роботою над собою. Тіна навіть вважає, що день треба починати не з кави, а з себе.

Артистка прокидається дуже рано, зазвичай до шостої. Вона обов’язково розминається та пропрацьовує під час тренування всі групи м’язів. Тіна слідкує за раціоном, не їсть зайвого ні в кількості, ні в переліку продуктів. І результат очевидний: підписники не можуть повірити, що так може виглядати жінка в 39 років. Кароль справді вражає своїм виглядом!

Тіна Кароль продемонструвала підписникам свій неймовірний прес

Особливо підписники вражені її животику: ідеально плаский, видно кубики преса. Не дивно, що Тіна залюбки його демонструє на різних світлинах! Окремі коментатори навіть попросили показати прес ближче. Інші ж надихнулися прикладом артистки.

Своїми творчими здобутками Кароль вражає не менше. Її нові пісні грають у шанувальників на повторі. В рамках проєкту “Дім Звукозапису” артистка знайомить аудиторію з піснями, які є перлинами української культури, але зникли із пам’яті багатьох слухачів.

В новому, уже шостому епізоді проєкту, для глядачів виступатиме найбільш танцювальний співак України — MONATIK. Цій новині підписники зраділи не менше, ніж фото Кароль. А в коментарях уже почали робити припущення щодо пісні, яку виконає артист.

Дмитро Монатік та Тіна Кароль у новому випуску проєкту Дім Звукозапису

Поціновувачі творчості саме Тіни Кароль вже незабаром зможуть почути її наживо. Зірка відправляється у великий тур українськими містами. А з 15 листопада артистка також дасть концерти в Європі, до яких увійдуть пісні з нового альбому Тіни.