Рубрики: Фото та відео
06.08.2024 08:30

Як виглядають старші діти Монатіка, який чекає на поповнення: вже встигли засвітитися в татковому кліпі

Відомого артиста Дмитра Монатіка можна назвати зразковим сім'янином. В його родині вже зростають двійко чарівних синів, а скоро з'явиться й третя дитина.
Поділитися

Відомий український співак Дмитро Монатік рідко публікує сімейні фото. Цю ношу прийняла на себе його кохана дружина Ірина, з якою чоловік у шлюбі вже 9 років. Його обраниця працює разом з чоловіком та їх зв’язок настільки міцний, що вони ніколи не набридають одне одному.

За час їх шлюбу, родина поповнилася двома чудовими хлопчиками – Платоном та Давидом. Різниця у віх віці всього один рік, тож синочки завжди разом. Після початку повномасштабного вторгнення, Дмитро відрядив родину подалі від небезпеки, за кордон. Проте, близькі не витримали довгої розлуки та влітку 2023 року повернулася додому.

Дмитро Монатік показав, як виглядають його старші діти

Ніні, вони відвідують початкову школу Києва. Проте, навчання – це не єдине чим заклопотані юнаки. Дмитро та Ірина старається залучати їх до своєї професійної діяльності. А саме, синочки брали участь у зйомках кліпу батька на пісню “Не мине“.

Дмитро Монатік показав, як виглядають його старші діти

Монатік так заглибився в батьківство, що вирішив написати власну книжку для дітей. Інтерактивна, яскрава “Крига мрій” покликана розвивати у дітей бажання міряти та досягати своєї мети. Несподіванкою стало те, що артист вирішив залучити власних дітей до презентації свого твору.

Дмитро Монатік показав, як виглядають його старші діти

Нещодавно, Монатік ошелешив підписників приємною новиною. Його родина чекає на поповнення. До кого слід готуватися братикам, поки не відомо, проте шанувальники все активно поздоровляють подружжя.

“Вітаємо!!!! Дівчинка має розбавити чоловічу банду”, “Як же це чудово! Вітаю! До сліз прекрасна новина. Радію за Вас”,” Ура! Монатіків має бути дуже багато!”, “Мене аж мурашками пробрало! Вітаю від всього серця вас!”, – написали у коментарях.