Рубрики: Фото та відео
05.08.2024 22:14

Ревізор знову в ділі: Ольга Фреймут повернулася до України та одразу ж відправилася оглядати номер в готелі

Красива, мила тендітна Ольга Фреймут свого часу змушувала тремтіти рестораторів та готельєрів по всій країні! І ось вона повернулася в Україну й одразу відвідала готель та ресторан.
Поділитися

Для мільйонів глядачів серед усіх ревізорів, які з’являлися на однойменному проєкті Нового каналу, саме Ольга Фреймут є найулюбленішою. Звісно, в ефірі традиційно зустрічалися характерні для шоу елементи: награні скандали та ситуації, які в здоровому глузді ніхто б не створював. Та завдяки своїй харизмі, таланту ведучої та природній чарівності саме Фреймут була найбільш органічною у цій ролі.

Багато в чому це була заслуга образу: витонченість, стрункість, поведінка справжньої леді. Коли Ольга сміливо вступала в перепалки з чоловіками, які часто були значно більшими за неї, то в кадрі вона виглядала справжньою героїнею. Але чомусь ведуча зрештою вирішила покинути Новий канал і спробувала свої сили у власному шоу “Інспектор Фреймут” на 1+1, яке проіснувало трохи більше ніж рік.

Ольга Фреймут після повернення в Україну оселилася в одному з найкращих готелів Львову

І ось Ольга знову відвідала популярні заклади, але вже не з черговою перевіркою. Ведуча повернулася до України та поселилася в одному з найкращих львівських готелів разом зі своєю донькою Євдокією. І цілком можливо, що саме вона колись зможе стати ревізором, який перевершить свою матусю! Хоча, ймовірніше, дівчинка продовжить нинішню справу Ольги — уроки етикету.

Євдокія уже демонструє, що добре розбирається в різних особливостях правил поведінки. Тому Ольга іноді ділиться відео зі своєю донькою, яка про них розповідає, з підписниками. А ви гарно знаєте ці правила? Ось, для прикладу, спробуйте здогадатися, що саме збирається їсти дівчинка по кадрах з відео.

Молодша донька Ольги Фреймут Євдокія провела уроки етикету для підписників

Якщо ви відповіли “бульйон”, то пані Фреймут пишається вами та вашими знаннями етикету. Якщо ж ні, то запам’ятовуйте урок від маленької леді Євдокії: гострі ложки призначені для бульйонів та борщів, а круглі — для супів та пюре.