Рубрики: Фото та відео
06.08.2024 10:30

Як екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова виглядає зараз? Обличчя витонченіше, погляд серйозніший

Слава Фролова, колишня суддя шоу "Україна має талант", запам'яталася глядачам своєю харизматичністю та щирою посмішкою. Однак, після завершення співпраці, вона зникла з телеекранів.
Поділитися

Слава Фролова не один рік була відомою ведучою, однак широку впізнаваність їй приніс проєкт “Україна має талант”, в якому жінка займала суддівське крісло. Вже тоді її щирий сміх та добра посмішка змогли розтопити серця глядачів. Проте, після того, як зірка покинула шоу, її кар’єра на телебаченні, якщо не завершилася, то стала на тривалу паузу. Тож, чим зараз займається Слава?

Наразі, вона вирішила відійти від медійного життя та присвятила себе навчанню інших. Її нові проєкти не мають нічого спільного з телешоу, але мають важливе суспільне значення. Виявляється жінка проводить курси та семінари для вчителів мистецтв.

48-річна Слава Фролова показала, як виглядає зараз

Окрім того, щоб навчати інших, Фролова продовжує навчатися самостійно. Саморозвиток став одним з найважливіших завдань в її житті. на своїй сторінці в Instagram, жінка похизувалася, що пройшла курс з письменницької майстерності та прикріпила відповідний сертифікат.

48-річна Слава Фролова показала, як виглядає зараз

Важливо зазначити, що окрім внутрішніх змін екстелеведуча змінилася зовнішньо. Й хоча, жінка не часто викладає особисті фото, а її фотоблог заповнений різноманітними благодійними проєктами, інколи вона тішить шанувальників викладаючи власні знімки. На її фото ви більше не знайдете ефектну блондинку, Слава повернулася до свого натурального, природного кольору та стала не менш ефектною шатенкою.

48-річна Слава Фролова показала, як виглядає зараз

Крім того, жінка стала більше часу проводити зі своєю родиною. Й хоча знайти фото її діток, це ще той квест, відомо, що Слава виховує сина та доньку. Її старший син має вроджений синдром Аспергера, але це не заважає йому жити повноцінним життям. Хлопець вирішив присвятити себе мистецтву та успішно займається улюбленою справою.

Діти Слави Фролової