Рубрики: Фото та відео
06.08.2024 19:21

Подарувала світу багато прекрасного: Оля Полякова показала свою нереально молоду маму — наче сестри (ФОТО)

Де той еліксир краси та молодості, який приймає сім'я Олі Полякової? Якщо ви думали, що чудову зовнішність мають лише співачка та її доньки, то просто подивіться на її неймовірну маму Світлану.
Поділитися

Батьки та діти — це найдорожче, що може бути у кожної людини. І мама завжди залишається для нас дуже близькою людиною, з якою ми можемо відчути себе дитиною. Не є це правило винятковим і для зірок. Оля Полякова обожнює свою маму, якій вона завжди може розповісти про всі свої думки та переживання. Тому день народження Світлани Іванівни є для королеви ночі одним з найважливіших особистих свят у році.

Артистка привітала матусю ніжними словами. Вона побажала їй міцного здоров’я, любові та щастя. Також Оля Полякова подякувала Світлані Іванівни за те, що вона подарувала їй життя, без якого світ не побачив би багато прекрасного. Серед цього прекрасного можна відзначити також дітей Олі — 19-річну Марію та молодшу Алісу, якій в жовтні виповниться 13. Тому на честь свята зірка показала спільні фото мами з собою та внучками.

Оля Полякова привітала маму з днем народження та показала спільні фото

До привітань також доєдналися підписники співачки. Багато хто зазначив, що мама Олі дуже схожа на неї, а завдяки молодості Світлани Іванівни вони зі співачкою в кадрі, неначе сестри. Жінці побажали щастя, здоров’я та довголіття, щоб вона ще бачила, як ростуть її правнуки.

Світлана Іванівна, як і її зіркова сім’я, є у соціальних мережах. Але за останні кілька років на сторінці мама королеви ночі нічого не публікувала. Серед попередніх постів можна побачити багато цікавих сімейних фото. Зокрема, жінка показала архівні світлини, на яких вона разом з Олею та маленькою Машею. Також у дописах можна побачити, як зростала старша донька артистки, яка стала практично повною копією зіркової мами.

Архівні кадри сім’ї Полякових з особистої сторінки Світлани Іванівни