Рубрики: Фото та відео
06.08.2024 23:28

Поїла все на городі та розбудила кота: alyona alyona після Євробачення-2024 з’їздила в гості до батьків

Хто не любить приїздити в гості до батьків? Особливо коли вдома є город зі смачними овочами. А може навіть з херсонськими кавунами, як у батьків популярної співачки alyona alyona.
Поділитися

Реперка Альона Савраненко є однією з найбільш популярних українських артисток. Безліч проєктів, участь у Євробаченні та концерти волонтерська діяльність забирають у неї дуже багато часу. Тому у зірки через такий графік не завжди залишається можливість приїхати до своїх батьків. Але до дня народження своєї мами Світлани Вікторівни Альона змогла вибратися додому та показала фанатам, що вирощують її батьки на городі та чим вона змогла поласувати.

Як і у більшості українських домогосподарств, город у батьків реперки стикнувся з надмірною спекою. Вручну поливати таку величезну площу практично нереально. Через це багато рослин посохло, а огірки стали гіркими, на що й пожалілася артистка. Хоча на такий неприємний смак можуть впливати різні фактори, але найпопулярнішим серед них є недостатня вологість ґрунту. Вона призводить до накопичення в плодах кукурбітацинів, які й спричиняють гіркоту.

Реперка alyona alyona приїхала додому та показала, що росте на батьківському городі

А ось помідори на батьківському городі виявилися ідеальними. Альона зазначає, що саме щойно зірвані з грядки вони найсмачніші. А ще реперка обожнює дині, які також ростуть на батьківському городі. Поряд з ними можна побачити дуже гарні кавуни декількох сортів.

В одному з відео співачка похвалилася чудовими краєвидами та гарним заходом Сонця. Але останнім трішки завадили насолодитися хмари. Зате хмари не заховали від глядачів кота, який спросоння дивився на Альону, що знімала цікавий вибір твариною місця для сну. Пухнастик вирішив розміститися за решіткою вікна поруч з виноградом, де його ніхто не потурбує. Хіба що alyona alyona, яка хоче викласти для підписників цікавий контент з дому.

Альона Савраненко продемонструвала, як комфортно спить її киця біля винограду