Рубрики: Фото та відео
07.08.2024 17:59

Схвилював та просто звів з розуму: Олег Скрипка вразив вмілим підходом до жінок — спрацювало на всіх

Знаменитий український виконавець Олег Скрипка вразив вмілим підходом до жінок. Це спрацювало на всіх. Що ж зробив музикант для досягнення такого ефекту?
Поділитися

Олег Скрипка давно сімейна людина з влаштованим життям, успішною кар’єрою, хорошими доходами та люблячими шанувальниками. На рахунок останнього: публіка навіть не здогадується, якою любов’ю насправді користуються співак.

В Україні є велика кількість артистів, які збирають величезні концертні зали і можуть бути впевненими у своїй відомості на роки вперед. Але навіть вони не викликають таку реакцію у жіночої аудиторії. Здавалося, переможець у цьому питанні повелитель вовчиць Олег Винник. Але Олег Скрипка усіх перевершив і лише нещодавно про це повідомив.

Олег Скрипка показав, як шанувальниці реагують на його виступ

Артист опублікував у своєму мікроблозі кадри з нещодавнього концерту. Зокрема, на них з’явилося багато шанувальниць артиста, які не просто запалювали, а вражали тим, як насолоджуються творчістю артиста.

На відеороликах з’явилися різні фанатки різних вікових груп. Але усіх їх об’єднувала любов до музики Олега, а також надзвичайно хороший настрій.

Олег Скрипка показав, як шанувальниці реагують на його виступ. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, не так давно Олег Скрипка давав ексклюзивне інтерв’ю, в рамках якого розповів про своїх родичів-росіян.

Артист зізнався, що не знаходить спільної мови з ними, так як вони мають абсолютно протилежну позицію. Матір музиканта також проживає в російській федерації, але вона повністю підтримує сина. Що стосується родичів: ситуація складна. Жінка знаходиться з ними на зв’язку, але говорить лише про сімейні справи, час від часу на тикаючись на їхнє бажання поговорити про політику.

“Я не спілкувався з ними. Декілька днів тому моя мама розмовляла телефоном зі своєю сестрою, а потім з племінницею. Мама у мене мудра жінка. Вона розповідаєпро те, хто живий, як себе почуває, про здоров’я… А вони все одно починають гнути свою лінію”, – розповів Олег Скрипка у своєму коментарі.