“Ходить наліво”: 59-річний Олег Скрипка вразив зізнанням про зради дружини у шлюбі та назвав причину

Знаменитий український музикант та мультиінструменталіст Олег Скрипка дав ексклюзивний коментар на рахунок невірності у шлюбі та вразив зізнанням.

Як відомо, Олег Скрипка доволі рідко дає ексклюзивні інтерв’ю, але кожна з них викликає бурхливі обговорення, адже Олег зазвичай говорить на те, що очікує публіка, і на що розраховує, а ділиться своїми власними думками, незважаючи на те, що вони часто йдуть серйозно в розріз з думками суспільства.

Його заяви часто незалежні, але і хоча слухачі до цього вже звикли, інколи Олегу все одно дістається від тих, хто не готовий з ними погодитися.

Олег Скрипка виправдав невірність у шлюбі

Олег Скрипка розповів про проблеми на відомому телешоу
Олег Скрипка виправдав невірність у шлюбі

Так, днями на телебаченні вийшло нове невеличке інтерв’ю з Олегом, в якому він можна сказати вперше поділився думками на рахунок жіночої зради. За його словами, в його шлюбі поки що невірності немає, однак він не засуджує людей, які йдуть на адюльтер. Мовляв, якщо кохання немає, то й вірності також, і це нормально.

В інтерв’ю Ользі Нємцовій він сказав, що бути вірним чи ні – це особиста справа кожного. Зірка підкреслив, що це стосується не тільки чоловіків, але і їхніх дружин. Тобто до жіночої зради він ставиться абсолютно так само, як і до чоловічої.

“Це її персональна справа. Ні батюшка, ні журналіст не повинні їй розповідати, як їй робити, це її справа, – заявив зірка. – Тим більше сучасна сім’я, наскільки я читав, тільки з XVI століття моногамно живе”

Окрім того, Олег підкреслив, що часи інституту сім’ї, коли вважалося, що адюльтер недопустимий вже в минулому, а зараз все більше набувають популярності полігамні стосунки, в яких кожен партнер може робити, все що йому заманеться.

“Це кожен сам для себе має вирішити. Тим більше взагалі на сьогоднішній день стосунки між чоловіком і жінкою не в тренді”

При цьому Олег Скрипка підкреслив, що в його сім’ї на даний момент зрад немає. Чоловік зберігає вірність своїй дружині, і впевнений у власній половинці.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.