Рубрики: Фото та відео
07.08.2024 18:17

Каліфорнійські дороги: “Холостячка” Ксенія Мішина показала, як “валялася” на капоті авто в Голлівуді

Акторка Ксенія Мішина зробила фотосессію біля відомого пам'ятного знаку "Hollywood", який викладено на каліфорнійських пагорбах. Що тільки зірка не робила біля взятого в оренду крутого авто.
Поділитися

Українська акторка театру і кіно, а також героїня романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Ксенія Мішина показала, що і як вона робила в Голлівуді. Літо, тепло, автомобіль і прекрасний Лос-Анджелес. Здавалося, що могло б бути краще. Ще краще — це фотосессія на американській дорозі з якої видніється славнозвісний надпис “Hollywood”. Саме це і зробила Ксенія Мішина на Голлівудських пагорбах Каліфорнії. Своє відео зі зйомок вона виклала на своїй сторінці в соцмережі “Instagram”.

Для такої крутої фотосессії акторка одягла білі штани рівного крою та коротку кофтинку з довгими руками. Струнка талія лишилася не прикритою. Для зйомки Ксенія Мішина бігла американською дорогою, сиділа біля коліс авто, лежала на капоті транспорту, а ще просто фотографувалася поруч із автівкою.

 

Макіяж відома “Холостячка” зробила більш вечірній. Вона виразно підкреслила свої очі тінями, підводкою та тушшю, яка зробила її вії максимально об’ємними. Неабияку увагу вона приділила бровам та вилицям на обличчі, зробивши їх виразними та дуже помітними. Волосся під час зйомки вона лишила розпущеними. Щодо прикрас — єдине, що було на Ксенії Мішиній — це маленькі обережні сережки.

Слід зазначити, що це вже не перша фотосессія, яку зірка серіалу “Кріпосна” робить в Голлівуді. До цього вона знімалася на фоні ретро-автомобіля 1962-1963 років випуску. Загалом помітно, що Ксенія Мішина дуже любить і США, і Велику Британію. І туди, і туди, вона подорожувала в цьому році, а на свою сторінку викладала чимало контенту з цих двох поїздок.