Рубрики: Фото та відео
08.08.2024 19:16

29-річна Аліна Гросу показала, що з нею зробила розкішна та елітна Каліфорнія: за 2 роки сильно змінилася

29-річна Аліна Гросу показала, що з її зовнішністю зробила розкішна та елітна Каліфорнія. Співачка за ці 2 роки сильно змінилася. Деталі в матеріалі.
Поділитися

Мало хто очікував, що Аліна Гросу раптом прийме рішення про еміграцію. Наприкінці осені 2022-го Аліна раптом з’явилася у Лос-Анджелесі. І при цьому вона запевняла, що не збирається переїжджати до Сполучених Штатів Америки.

За її словами, вона приїхала туди лише заради курсів з акторської майстерності, щоб підвищити свою кваліфікацію та далі зніматися в кіно. Мовляв, після цього плану є повернення. Однак, ніякої поїздки до України не було. Аліна Гросу успішно почала знімати кліпи в Штатах і навіть вийшла там заміж. Хто чоловік співачки досі невідомо.

29-річна Аліна Гросу показала, що з нею зробила розкішна та елітна Каліфорнія

Аліна Гросу показала, як змінилася за 2 роки в еміграції

Подейкують, що у Лос-Анджелесі Аліна возз’єдналася з росіянином Романом Полянським. Але ситуація досі залишається такою, що підтвердження даної інформації немає. Шанувальникам залишається лише здогадуватися, кому артистка віддала своє серце, і хто надихає її тепер на створення романтичних композицій.

Але ці 2 роки дійсно не пройшли для Аліни дарма. Окрім того, що вона мала ексклюзивно можливість набратися досвіду у американських вчителів з акторської майстерності, вона значно змінилася зовнішньо.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram не так давно з’явилася лінійка свіжих кадрів, і на всіх вона виглядає просто приголомшливо. Здавалося, що Гросу і так досягла серйозних успіхів у догляді за собою. Але виявилося, що це зовсім не фініш.

На кадрах Аліна постає з розкішними жіночними зачісками, професійним макіяжем, ретельно продуманими образами та серед гарних локацій.

У коментарях вона зібрала безліч компліментів, але звичайно не обійшлося і без критики, часом абсолютно полишеної раціонального зерна.

Нагадуємо, що не так давно Аліна Гросу давала ексклюзивний коментар на рахунок майбутнього поповнення в сім’ї і зізналася, що планує з чоловіком народження малюка.