Рубрики: Фото та відео
08.08.2024 18:04

“Не могла розмовляти”: Наталія Могилевська розповіла про перше знайомство зі своєю старшою донькою Мішель

Новина про материнство Наталії Могилевської викликала у всіх приємне хвилювання. Співачка подарувала щастя двом дівчаткам. Але й сама вона стала щасливішою, про що зірка часто розповідає підписникам.
Поділитися

Новорічні свята завжди є порою сюрпризів. Зазвичай їх нам роблять найближчі люди. Але на початку 2024 року сюрприз для всіх влаштувала Наталія Могилевська. Неочікувано для шанувальників зірка розповіла, що стала мамою. Причому це сталося не в новорічну ніч, а набагато раніше. Але співачка та її найближчі люди тримали цю інформацію в секреті, дозволяючи дівчаткам адаптуватися, а Наталії самій обирати час, коли вона готова розповісти про найважливішу новину у своєму житті.

Сьогодні співачка вже активніше ділиться особистим життям та розповідає про своїх дітей. Могилевська згадує знайомство з ними 2.5 роки тому. Тоді Мішель була дуже налякана, вона навіть від хвилювання не розмовляла. Дівчинка майже постійно мовчала та наче знаходилася у своїй бульбашці, з якої не хотіла виходити.

Співачка Наталія Могилевська розпочала 2024 рік з новини про своє материнство

Поступово між дітьми та Наталією сформувалася довіра. Сьогодні старша донька Могилевської є дуже відкритою, спокійною та щасливою. Вона успішно навчається та розвиває свої таланти. Діти уже добре адаптувалися до нового сімейного життя, тому співачка частіше показує фрагменти з ними в дописах.

На одному з відео Мішель говорить про любов до своєї мами. Дівчинка висловлює артистці вдячність, бо Наталія змогла зробити її насправді щасливою. Шанувальники зазначають, що зірці дуже личить материнство. А ще підписники тішаться, що вона проявила свою доброту, дарувавши турботу та родину для двох чудових дітей. Фанати бажають Наталії, її чоловіку Валентину та донькам щастя. До слова, саме коханий Могилевської був для неї опорою під час прийняття такого важливого рішення.

Наталія Могилевська розповіла про знайомство зі своєю старшою донькою Мішель

Про своїх дітей Наталія піклується щоденно. Навіть коли у зірки особисте свято. Так, на власний день народження Могилевська зробила подарунки й донькам. Вона вже продемонструвала, що отримала Соня — дитячу машинку, про яку вона давно мріяла. А ось навколо подарунку для Мішель зірка тримає інтригу. Але вона зазначає, що це дуже цікава тема, про яку вона розповість вже згодом.