Рубрики: Фото та відео
11.08.2024 14:32

43-річний Потап показав романтичний вечір не з дружиною Настею Каменських: вона далеко і не з ним

43-річний Потап виїхав за кордон і показав романтичний вечір не з дружиною Настею Каменських. Співачка вже давно далеко від нього. Це кінець стосунків?
Поділитися

Потап вона 2 роки не знаходиться в Україні. Цікаво, що на рахунок свого бажання захопити іспанський ринок він говорив що в 2021-у. Тоді в інтерв’ю Олексій та Настя розповіли, що планують у 2022-у не знаходитися в Україні, а сконцентрувати свої зусилля на півдні Європи.

Звичайно, все пішло не за планом, але артисти все одно не поверталися до України, хоча і не мали можливості розвиватися за кордоном. Це також вплинуло на їхній образ в медіа. Але труднощі були подоланні і на даний момент Настя Каменських активно розвиває свою іспанську кар’єру. Потап вже взагалі спрямував свій погляд на Азію, де його композиції також стрімко набирають популярність.

Потап показав, що робить його творчість з закоханими людьми

Потап показав, що робить його творчість з закоханими людьми

Зіркова пара часто знаходиться в розлуці, і подейкують навіть про розлучення. Зокрема скандальний блогер Богдан Беспалов повідомляв, що Олексій вже зустрічається з іншою жінкою. І ця інша — Ганна Андрійчук, колишня краща подруга його дружини. Досі знаменитості не дали жодних коментарів на цей рахунок. Але публіка помічає певні зміни у їхній поведінці.

Так само їх помітили найвідданіші фанати артиста. Зокрема, нещодавно Олексій поділився відгуком, який отримав від закоханої пари. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував кадр з романтичної вечері з дописом, в якому йдеться про те, що Потап все більше і більше поринає в лірику.

Потап показав, що робить його творчість з закоханими людьми. Скріншот особистої сторінки зірки

Примітно, що останнім часом Олексій став особливо трепетно ставитися до фанатів. Можливо це пов’язано з деякою переоцінкою свого положення, а можливо в Потапа просто з’явилося більше часу приділяти увагу шанувальникам. Так чи інакше, у його блозі часто можна знайти репости зі сторінок підписників.