Рубрики: Фото та відео
12.08.2024 08:57

“Я поспішив, щоб встигнути”: Володимир Ярославський поїхав з України й показав, де йому подобається у Парижі

Нещодавно у судді "МастерШеф" Володимира Ярославського з'явилася можливість виїхати до Франції. Кулінар скористався такою нагодою та показав, що в Парижі йому подобається більше, ніж у Києві.
Поділитися

Франція — це неймовірна країна. Певною мірою Володимир Ярославський міг би назвати її частинкою себе. Бо саме у Франції шеф опановував тонкощі кулінарії та вивчав різноманітні техніки. Тому Париж у першу чергу він оцінює з гастрономічного погляду, а лише після цього звертає увагу на інші аспекти, як спорт чи туризм.

Власне, до найромантичнішої столиці світу Ярославський завітав саме з кулінарних причин. Його запросили виступити у Воля Спейс, організованому Міністерством молоді та спорту на Олімпіаді. Суддя “МастерШеф” розповідав традиції української кухні, а також її сьогодення. Володимир бачить багато схожого в кулінарії Франції та України. Також він вбачає унікальні особливості саме нашої кухні, з якими хоче знайомити іноземців.

Суддя МастерШеф Володимир Ярославський розповів про українську кухню на Олімпіаді у Парижі

Просування української культури, важливою частиною якої є кулінарія, — це важливо. Але Ярославський також хоче на усіх рівнях покращувати цю сферу в Україні. Його робота на “МастерШеф” у першу чергу націлена саме на розвиток кулінарної сфери. Дехто з учасників проєкту навіть приєднався до Володимира в його закладах.

Також для Ярославського є важливою можливість купувати якісне кухонне приладдя. Зараз українські кулінари не можуть знайти такі ж хороші спеціалізовані магазини, доступ до яких мають європейські колеги. В один з найкращих у Парижі поспішив завітати Володимир, щоб вибрати кілька необхідних для себе речей. Шеф дуже хоче, щоб колись аналогічні магазини почали працювати в Україні.

Широкий асортимент кухонного інвентарю, знайдений Володимиром Ярославським у паризькому магазині

Продемонстрований Ярославським асортимент насправді вражає. Десятки різновидів різного інвентарю дозволяють вибрати те, що необхідно для роботи. Дуже важливо, що весь товар має високу якість, тому ідеально підходить для роботи на професійній кухні.