Рубрики: Фото та відео
12.08.2024 11:07

Десь ревнує Нікітюк: Тіна Кароль показала, як особистий майстер ведучої Нового каналу робить для неї зачіску

Поки Леся Нікітюк самостійно намагається робити собі зачіски в Південній Кореї, в Україні Тіна Кароль проводить час з її майстром та показує все у власних соціальних мережах.
Поділитися

Популярність майстра зачісок Михайла Пруса зростає з шаленою швидкістю. Він відповідає за образи зірок першої величини, серед яких Дарія Квіткова, Ксенія Мішина, Надя Дорофєєва та Анна Трінчер. Але найбільше Михайло відомий завдяки співпраці з Лесею Нікітюк. Іноді можна подумати, що він є її особистим стилістом: ведуча часто з’являється на сторінці Пруса.

Але завдяки своїм талантом Михайло має шалений попит у шоубізнесі. Зокрема, у Тіни Кароль, яка довіряє майстру своє розкішне волосся. І багатьом настільки подобається зачіска співачки, що в коментарях просили продемонстрували процес її створення. А оскільки Кароль активна в соціальних мережах та підтримує зв’язок з авдиторією, вона відгукнулася на прохання.

Тіна Кароль продемонструвала процес створення своєї зачіски

Михайло детально пояснив та продемонстрував, як робить одну з найкрасивіших жінок світу ще гарнішою. А на сторінці самого майстра також можна побачити залаштунки знімань, де хлопець показав, як Тіна любить жартувати в процесі, а не просто сидіти, як мовчазна модель.

Реакція шанувальників на такий туторіал виявилася дуже позитивною. Багато людей похвалили Михайла за його зачіски, а дехто написав компліменти також самому стилісту. Хоча, звісно, всім угодити неможливо, тому знайшлися й ті, кому робота Пруса не сподобалася. Зате сподобалася Кароль! Щоправда, її перейменували на Тетяну, тому не помиліться, купуючи квитки на концерт.

Михайло Прус показав реакцію шанувальників на створену ним зачіску для Тіни Кароль

До слова, концерти у Тіни будуть вже дуже скоро. Європейський тур запланований на листопад, а ось всеукраїнський почнеться уже у вересні. Для останнього зірка зараз набирає танцюристів, тому можете спробувати власні сили. Хтозна, раптом ви зможете повторити долю Козловського, який спочатку був учасником балету Руслани, а потім й сам став успішним співаком.