Рубрики: Фото та відео
16.08.2024 12:23

Не залишила кар’єру та співала зі сльозами, коли чоловік помер: як виглядав коханий Тіни Кароль Євген Огір

Як виглядав коханий Тіни Кароль Євген Огір? Артистка вже 11 років живе без нього, але він досі у її піснях, очах та в серці, а його син виріс надзвичайно схожим на батька.
Поділитися

Надзвичайно довго Тіна Кароль не могла прийти до тями після втрати коханого чоловіка. Горе, яке охопило її серце, не відступало роками. Артистка зізнавалася, що вона просто навчилася жити з цим. Однак, в її серце закрилося, так як берегло всередині одного-єдиного.

Після себе Євген залишив багато чого незавершеного: він не встиг побудувати їхній сімейний будинок, на виростив своїх спадкоємців. На шляху до успіху Тіна Кароль продовжувала йти сама, адже Євген не встиг пройти з нею цей шлях до тріумфу. Тим не менш, він надихнув зірку на створення безлічі ліричних композицій.

Тіна Кароль показала, як виглядав її чоловік Євген Огір

Тіна Кароль показала, як виглядав її чоловік Євген Огір

Коли кохання між Євгеном та Тіною тільки-но закрутилося, він не мав стрункою фігури. Його обличчя було добрим, на скронях виднілося сивина. Після сильного занедужання та постановки діагнозу публіка помітила, що Євген дуже сильно схуд.

Онкологія забрала у чоловіка всі сили, але він продовжував працювати і навіть приймав під своїм дахом журналістів, знаючи, що його час цілком можливо спливає.

Тіна Кароль показала, як виглядав її чоловік Євген Огір

Він обожнював простий стиль, але часто виходити в люди в офіційних костюмах. Чоловік посміхався і так само запалював вогонь в очах своєї дружини. Цього вогню публіка не бачила вже 11 років.

Друзі покійного згадували, що він був орієнтований на сім’ю, і дуже давно хотів її створити, ще до зустрічі з Кароль. Але його перша спроба не увінчалася успіхом, колишня дружина Дарина хотіла будувати продюсерську кар’єру. Тіна Кароль змогла дати обранцю абсолютно все, чого він бажав. Однак, він, уходячи, прихопив із собою усе щастя.

Лише зараз Тіна говорить про те, що готова до стосунків. Хоча зізнається, нібито не буде афішувати свої романи і не розповість публіці навіть про весілля. Фанатам залишається лише здогадуватися, що ж коїться у голові їхнього кумира.