Рубрики: Фото та відео
17.08.2024 18:59

45-річний Володимир Ярославський вперше показав свого маленького спадкоємця: копія судді “МастерШеф”

Суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський вперше показав свого спадкоємця. Звідки взявся цей хлопчик, хто його мати та інші подробиці в нашій статті.
Поділитися

Як відомо, Володимир Ярославський веде холостяцький образ життя. Вже багато років він не розкриває правду про те, хто полонив його серце, з ким він живе і чи взагалі планує створювати сім’ю. За словами зірки, він абсолютно самотній. Але звісно, публіка має схильність не довіряти подібним ствердженням, адже знаменитості як правило намагаються захистити своїх близьких та рідних і не допускають аби приватне перемішувалися з публічним.

Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський вперше показав свого племінника

Володимир Ярославський вперше показав свого племінника

Ярославського в свою чергу багато років підозрювали у романі з Ольгою Мартиновською, але зараз кулінар зізналася, що будує стосунки з іншим колегою. Володимир же вразив новою публікацією, в якій показав свого племінника. Так як власних дітей у нього немає, то близького родича можна по праву назвати його спадкоємцем.

Варто відзначити, що дядько та племінник навіть за зовнішністю дуже схожі. У хлопчика пшеничний колір волосся і доволі знайомі всім риси обличчя. Кадри були зроблені на кухні, де Володимир Ярославський знімав новий контент.

Володимир Ярославський вперше показав свого племінника

Варто відзначити, що останнім часом з Ольгою вони співпрацюють все менше. Що стало причиною достеменно невідомо, але колеги наче повільно почали віддалятися. Тим часом Мартиновська взялася за новий проект з Ектором.

Тим не менш, ще буде можливість насолодитися їхнім спілкуванням після виходу нового сезону кулінарного шоу, що обов’язково станеться у близькому майбутньому.

Варто відзначити, що особисте життя Ектора також на даний момент вельми не зрозуміла. У зірки була дівчина, яке 2022-го рушила до Польщі. Потім дівчина повернула собаку шеф-кухарю, але що між ними сталося незрозуміло. Зірка тим часом був зайнятий роботою а також встиг виставити на продаж будинок.