Рубрики: Фото та відео
18.08.2024 12:39

40-річна Катерина Осадча показала величезний круглий живіт і розповіла про свою вагітність: “Стану мамою”

40-річна Катерина Осадча показала величезний круглий живіт і розповіла про свою вагітність через 3 роки після народження своєї третьої дитини.
Поділитися

Коли Катерина Осадча повідомила про вагітність від Юрія Горбунова, щастю шанувальників не було меж. Здавалося, що це сюжет зі сновидінь.Звичайно, публіка давно здогадувалася, що між ведучими зародилося кохання, але мало хто міг подумати, що все зайшло настільки далеко. Юрій Горбунов заявив, що 2 роки як розлучений зі своєю колишньою дружиною Людмилою.

Побралася пара, коли Катерина вже готувалася до пологів. Ба більше, пізніше сім’я розповіла, що ведучий довго вмовляв майбутню матір своєї дитини піти та розписатися. Через 5 років після народження Івана стало відомо про чергову вагітність — незаплановану, але таку радісну.

Катерина Осадча розповіла про свою вагітність від Юрія Горбунова

Катерина Осадча розповіла про свою вагітність від Юрія Горбунова

Далеко не одразу Катерина зізналася, що все ж таки взагалі не збиралася народжувати. Поява Данила була неочікуваною, але родина буквально вилучала щастя. Ба більше, Юрій Горбунов навіть натякнув на те, що не хоче зупинятися і мріє про дівчинку. Тоді Катерина одразу дала відповідь. Мовляв, не готова на це.

Але про власне материнство Осадча готова говорити знову і знову. Так, настав день народження маленького Данила і Катерина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій, на яких постала з величезним животом. Кадри були зроблені вже за декілька днів до пологів.

Катерина Осадча розповіла про свою вагітність від Юрія Горбунова

“3 роки тому я не здогадувалася, що за добу стану мамою третього. Примудрилася влаштувати бейбішауер за 5 днів до народження”

Як відомо, Катерина до останнього чекала, аби влаштувати вечірку, на якій вони з Юрієм мали дізнатися про стать дитини. Свята об’єднали, тому на бейбішаурі Катерина отримала і велику кількість подарунків для майбутнього малюка, і потішила гостей новиною про те, хто ж саме народиться.