Рубрики: Фото та відео
20.08.2024 11:57

Старший — Олегович, молодші — Юрійовичі: 40-річна Катерина Осадча показала 3 синів від Горбунова і Поліщука

Діти ростуть дуже швидко. І це стосується не лише чужих. На честь дня народження сина Катя Осадча розповіла про те, як швидко для неї пролетіло дорослішання синів, та показала спільні світлини.
Поділитися

Катерина Осадча — це не лише приклад професіоналізму в журналістиці, а також чудова мама та кохана дружина. Своє справжнє щастя зірка знайшла зі своїм колегою Юрієм Горбуновим. У лютому 2017 року пара одружилася, тоді ж у них народився син Іван. А у серпні 2021 року Катя та Юрій стали батьками вдруге — на 38 тижні вирішив народитися їхній хлопчик Данилко.

Катерина Осадча показала фото наймолодшого сина Данилка у його перший рік після народження

Осадча зазначає, що час для неї пролетів надзвичайно швидко. Здавалося, що лише недавно вона повернулася додому після пологів, потім сім’я відсвяткувала перший рочок Данила, а вже йому виповнилося 3. Як і його старший брат Іван, хлопчик дуже схожий на Юрія Горбунова.

Також у Каті є старший син Ілля від першого шлюбу з Олегом Поліщуком. Ті стосунки були для телеведучої недовготривалими через певні розбіжності у парі. Але розлучилося подружжя без скандалів та залишилося друзями. За місяць їхньому спільному сину виповниться уже 22 роки. Зростає Ілля справжнім красенем, бо успадкував зовнішність від своєї неповторної мами.

40-річна Катерина Осадча показала своїх 3 синів від 2 шлюбів

День народження кожного з синів є для Осадчої неймовірно важливим святом. Ведуча навіть зазначає, що її радість цьому дню може бути навіть більшою, ніж у дітей. Дуже важливо, що в родині зіркової телеведучої кожен намагається створити приємну та святкову атмосферу.

Юрій Горбунов, наприклад, починає день з красивих квітів для коханої, дякуючи їй за головні квіти життя — спільних дітей. Середній син Іван допомагає батькам з прикрашанням дому для свята. Іменинник, звісно ж, виконує найважливішу роботу — розпаковує подарунки, весело проводить час та їсть класний торт, який батьки замовили для святкування його 3-річчя.

Телеведуча Катерина Осадча розповіла про святкування 3-річчя сина Данила від Юрія Горбунова