Рубрики: Фото та відео
21.08.2024 20:24

Обхопив руками і припав, занурившись у волосся: 49-річна Могилевська віддала привілеї свого чоловіка іншому

Наталія Могилевська показалася в компанії не свого чоловіка Валентина. Молода людина поруч на стримувався проявляти почуття та показав, як любить артистку.
Поділитися

Колись стосунки Наталії Могилевської, які вона високо цінувала, зруйнувалися через її кар’єру. Колишній обранець артистки Єгор так сильно ревнував її до сцени, що не міг впоратися з напливом почуттів. Чоловік навіть не приховував цього факту, і співачка робила усе залежне від неї для того, аби збалансувати особисте життя та роботу. Втім, у неї не вийшло цього зробити.

Врешті-решт, довелося йти далі і шукати щастя в іншому та в інших. Через 10 років їй зустрівся Валентин, який посилив в неї віру в кохання, сім’ю, світле майбутнє. Саме з ним Могилевська засяяла по-новому, заговорила про створення родини, стала матір’ю.

Наталія Могилевська показала свою зустріч з прихильниками

Наталія Могилевська показала свою зустріч з прихильниками

Але від сцени та від шанувальників Могилевська як і раніше відвернутися не може. І це зайвий раз доводить її спілкування з власною публікую. Нещодавно шанувальник артистки оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри з нею, на якому він пропав до Наталії, обхопивши її руками. Молода людина у дописі до публікації висловив усі свої почуття та повагу до виконавиці.

Вона в свою чергу виглядала дуже спокійною, впевненою та задоволеною. Безумовно, співачка ще не раз почує подібні слова на свою адресу, адже являється улюбленою артисткою для багатьох.

Нагадуємо, Наталя Могилевська приховувала особистість свого обранця. Декілька років чоловіку вдавалося перебувати в тіні, але подруга співачки все ж таки видала його зовнішність, і незабаром в мережі поширилися кадри, на яких фанати змогли побачити справжнього обранця артистки. Він дійсно трохи старший за неї, стрункий, виглядає інтелігентно. Але Могилевська все одно обмежує інформацію на рахунок свого благовірного.