Рубрики: Фото та відео
22.08.2024 11:59

Дружина 39-річного Віталія Козловського показала, як виглядає його син: швидко росте і став “фанатом” Марвел

Дружина 39-річного Віталія Козловського Юлія Бакуменко показала, як виглядає його єдиний син Оскар. Хлопчик швидко дуже швидко росте. Деталі в матеріалі.
Поділитися

Новина про вагітність дружини Віталія Козловського просочилася до мережі вельми швидко. Тільки-но співак розповів про те, що став одруженим, фанати дізналися про очікування в сім’ї на первістка. І плітки виявилися правдою: дружиною артиста дійсно виявилася його концертна директорка Юлія Бакуменко. І насправді вона виношувала під серцем дитя.

Зараз Віталій Козловський захищає Україну, а на вихідних проводить час зі своєю сім’єю. Юлія ж тішить фанатів кадрами з маленьким Оскаром.

Дружина Віталія Козловського показала їхнього єдиного сина

Дружина Віталія Козловського показала їхнього єдиного сина

Родина поки що не готова показати обличчя хлопчика, однак, до мережі потрапляють знімки з його ручками, ніжками, а також одягом. Наприклад, нещодавно Юлія публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram черговий кадр, на якому Оскар постав у костюмчику Marvel.

Дружина Віталія Козловського показала їхнього єдиного сина

Помітно, що Оскар дуже швидко росте, і цілком можливо, що незабаром публіка побачить розкішні сімейні знімки, на яких Юлія та Віталій постануть поруч зі своїм єдиним сином.

Нагадуємо, не так давно Віталій Козловський знову став героєм скандалу з Ігорем Кондратюком. Але на цей раз шоу-бізнес вирішив вступитися за артиста, так як стало відомо, що продюсер отримує відрахування від зарплатні зірки, який на даний момент не веде концертну діяльність, а захищає країну.

Аудиторії та колегам подібна поведінка здалася занадто цинічною, однак Ігор Кондратюк не поступився своїм принципом і заявив, що Віталій Козловський має виплатити усю суму, і немає причин для того, аби виплати були припинені. Досі невідомо, скільки Віталію вдалося заплатити колишньому продюсеру, і наскільки його борг погашений. Як раніше розповідав Ігор Кондратюк, мова йде про суму за сотню тисяч доларів.