Рубрики: Фото та відео
22.08.2024 13:59

16-річний чолов’яга: перша дружина Сергія Притули показала його дорослого сина Дмитра – далеко не хлопчик

Колишня дружина ведучого Сергія Притули Юлія показала, як виглядає його єдиний син Дмитро. Юнаку вже 16 років, а виглядає він як дорослий чоловік.
Поділитися

Дорогий Сергія Притули та його колишньої дружини Юлії давно розійшлися. Обидва змогли знайти своє щастя. Зокрема, екс-благовірна ведучого народила від нового обранця дочку Катрусю, а сам зірка став батьком ще двічі: нова кохана Катерина народила йому дочок Соломію і Стефанію.

Будучи багатодітним батьком, Сергій Притула завжди намагався не порушувати особливий зв’язок між собою та спадкоємцем, влаштовував відпочинок для дітей, ділився сімейними кадрами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, зачаровуючи публіку.

Колишня дружина Сергія Притули показала його дорослого сина

Колишня дружина Сергія Притули показала його дорослого сина

Але останні 2 роки Сергій майже не ділився новими знімками. І це зрозуміло, адже обставини та події в країні зовсім не розташовували до свят та подібних заходів. І за цей час його син Дмитро дуже сильно виріс.

Колишня дружина Притули Юлія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому показала, як зараз виглядає єдиний спадкоємець шоумена.

Поки матір знімала на камеру себе та його сестричку, Дмитро насолоджувався музикою у потязі. Об’єктив він не побачив, адже знаходився у навушниках. Тому матір була непоміченою під час зйомки.

Колишня дружина Сергія Притули показала його дорослого сина

У поїздці хлопець був одягнений у блакитну сорочку та світлі штани. На руках в нього можна помітити годинник. Так як Дмитро був зайнятий прослуховуванням музики, цілком та повністю з концентрував свою увагу на медіа-контенті.

Нагадуємо, не так давно Сергій Притула вперше показав свою молодшу дочку Стефанію. Дівчинка народилася 3 роки тому. Обличчя дитини зіркові батьки увесь цей час приховували, але зараз вона підросла і вже з’являється у кадрі разом зі старшою сестрою Соломією. Дмитро тим часом все менше показується на публіці.