Рубрики: Фото та відео
23.08.2024 09:27

Погоня на драконах за отруєними яблуками: Оля Полякова показала, як вони з донькою перетворюються на принцес

Оля Полякова називає себе королевою ночі. Але іноді королеві хочеться відчути себе юною принцесою. Особливо коли поруч знаходиться справжня принцеса, якою є старша донька співачки Марія.
Поділитися

Розкішна та жіночна Оля Полякова чудово знає про свою красу, тому не проти демонструвати її своїм шанувальникам. А разом з нею це полюбляє робити й старша донька Марія, яка є майже повною копією своєї зіркової матусі, але з яскравим рудим волоссям замість фірмового блонду.

Цього разу красуні вирішили перетворитися на справжнісіньких принцес. Але Оля та Маша не хотіли брати участь в погонях, протистояти драконам та їсти неякісні яблука, тому обійшлися виключно стилем. А ось про принців співачка нічого не сказала. Та ми впевнені, що біля таких ідеальних принцес вони з’являться миттєво, достатньо просто покликати.

Оля Полякова зі старшою донькою показалася в казковому образі та розповіла про драконів

Дівчата обрали схожі за дизайном сукні з квітковим принтом. У Олі вона довга, плавно спадає донизу. Великий розріз на нозі додає образу легкості та граційності. Образ співачки доповнюють зелені туфлі на підборах. Сукні Маші не має розрізу, але трішки коротша, тому також дозволяє побачити стрункі ноги дівчини. Туфлі, які обрала красуня, ідентичні по дизайну маминим, але замість зеленого кольору Марія надала перевагу рожевому, який дуже личить юній принцесі.

Попри схожість образів, кожен з них містить в собі особливості, які дозволяють підкреслити індивідуальність кожної з моделей. У сім’ї Полякових все аналогічно. Маша зовнішністю дуже нагадує Олю, але характер, вподобання та напрямок розвитку музичної кар’єри у неї суттєво відрізняються.

До слова, зараз Марія активно розвиває власну творчість, виступаючи зі своїм гуртом ШВИ та створюючи нові пісні. А нещодавно дівчина навіть похизувалася виходом нового кліпу. Кар’єру Марія намагається розвивати без допомоги мами, демонструючи, що навіть без зіркового статусу Олі, а виключно власними талантом, вона може досягати успіху.