Рубрики: Фото та відео
25.08.2024 13:05

“Ти найкраща у світі”: Павло Зібров ніжно привітав дружину — такий подарунок пощастить отримати не кожній

Відомий український артист Павло Зібров не припиняє доводити своє кохання до дружини. Подарунок, що він приготував для Марини, мріють отримати більшість жінок.
Поділитися

Популярний співак Павло Зібров ніжно звернувся до дружини Марини на честь особливого свята. Саме сьогодні жінка відмічає свій 65 день народження. Щоб парадувати свою кохану, чоловік вигадав незвичайне привітання, яке завжди буде нагадувати її про його любов.

На своїй сторінці в Instagram, Павло розмістив вітальний допис, до якого прикріпив слайдшоу створене зі спільних фото пари. Крім того, чоловік задля дружини впустив нову пісню, яку присвятив коханій. Погодьтеся, далеко не кожна отримує такі подарунки у своєму житті.

Також, чоловік вирішив висловити словами свої почуття до Марини. Він описав дружину, як подарунок долі, за який буде довічно вдячний. Напевно, Павло ні на мить не може уявити, як це жити без коханої.

“Дякую долі, що звела мене з тобою. Ти неймовірна – красива, талановита, сердечна, справедлива, ніжна та чарівна”, – написав Зібров.

Павло Зібров показав свій подарунок для дружини на її день народження

Співак дякує жінці за ту підтримку та роботу, яку вона виконує біля нього. Їх пара пройшла дуже багато разом, і цей досвід незамінний в їхньому житті. Але найцінніше, що має подружжя – це їх спільна донечка Діана, яка допомагає батькові з концертами та соціальними мережами.

“Ми разом пройшли такий великий життєвий шлях – створили “Театр пісні Павла Зіброва”, пишемо пісні, концертні програми, радіємо спільним успіхам, підтримуємо один одного в усьому, а найголовніше у нас є прекрасна доня Діана – подарунок долі”, – зізнався Павло.

Павло Зібров показав свій подарунок для дружини на її день народження

Крім того, свою нову пісню “Коханій дружині”, Зібров опублікував у своєму YouTube-каналі. Тому, всі шанувальники можуть відчути почуття, які виконавець відчуває до Марини.