Рубрики: Фото та відео
27.08.2024 08:27

Вже зовсім дорослий парубок, ще й гарний: Сергій Притула показав, як виглядає його 16-річний син Дмитро

Багатодітний батько Сергій Притула більше часу приділяє своїм маленьким донечкам, проте і про 16-річного сина Дмитра не забуває, адже хлопцю потрібна увага батька.
Поділитися

Раніше Сергій Притула часто публікував особисті фото та відео у своїх соціальних мережах. Проте, нині його дописи заповнені інформацією про збори та фотозвітами про здійснену роботу. І якщо фото з донечками, на сторінці чоловіка знайти можна, фото з сином він не публікував вже досить давно.

Останнє фото 16-річного Дмитра вдалося знайти на сторінці в Facebook його матері, першої дружини відомого волонтера та екстелеведучого Юлії Притули. Цей допис був опублікований вже давно, майже рік тому, але й на цьому фото видно, що хлопець неабияк підріс та змужнів. Тоді, мати вирішила привітати синочка з днем ангела та виклала декілько його знімків.

Сергій Притула показав, як виглядає його 16-річний син

На одному з фото, хлопець позує разом зі своєю меншою сестричкою, яку Юля народила у другому шлюбі. Цікаво, що дізнавшись про другу вагітність екс-дружини, Притула придбав для неї простору (величезну) квартиру у столиці України. Тепер, жінка з новою родиною мешкає саме там.

Живе підліток з мамою, проте часто навідується й до батька. І у Юлії, і у сина збереглися чудові відносини з Сергієм. Більш того, Дмитро потоваришував з нинішньою обраницею батька та любить проводити час з сестричками. В міру можливості, родина збирається разом, щоб насолодитися компанією рідних. Раніше, вони часто їздили на відпочинок, але звісно, що зараз таких митей менше.

Сергій Притула показав, як виглядає його 16-річний син

Нагадаємо, нещодавно Сергій зізнався, скільки заробляв на попередній посаді. Кар’єра телеведучого приносила йому чималі гроші, проте він відмовився від такого заробітку, бо розумів, що потрібен в зовсім іншій сфері.