Рубрики: Фото та відео
27.08.2024 09:17

“МастерШеф” — це сімейне: як чоловік Даші Євтух та дружина Аліка Мкртчяна здивували Ектора Хіменеса-Браво

"МастерШеф" можна сміливо називати сімейним проєктом. І не лише тому, що це кулінарне шоу часто дивляться сім'ями, а також через велику кількість родичів, які були його учасниками.
Поділитися

“МастерШеф” обожнюють дивитися мільйони українців. Для багатьох це шоу стало заповітною мрією, тому люди роблять все, аби потрапити на легендарну кухню.І коли вже вдалося там побувати, то кулінарів огортають такі емоції, що хочеться поділитися ними з найріднішими. А як найкраще це зробити, якщо не відправити дорогу людину на “МастерШеф”?

Першим же учасником нового сезону став Олександр Глазов — чоловік блогерки та учасниці 11 сезону Даші Євтух. Він впевнено пройшов до наступного етапу, а анонси майбутніх ефірів уже дозволили зрозуміти, що хлопець також увійде до двадцятки. Але як далеко він зможе пройти у сезоні? Нагадаємо, що Даша не змогла перетнути умовну межу 10 лідерів.

Учасники МастерШеф Даша Євтух та Олександр Глазов зі своєю донькою Фемідою

Не змогла це також зробити Віталіна Мкртчян, яка була колегою Євтух по 11 сезону. Причому дружина знаменитого Аліка Мкртчяна покинула шоу навіть раніше. Сам Алік браву участь у першому сезоні професіоналів. Він залишив проєкт за крок до суперфіналу разом з яскравою Катериною Пєсковою та відомим столичним шефом Олександром Абрамовим.

Іноді учасники приходять сім’ями на “МастерШеф” в одному сезоні. Причому не завжди про це домовляються. Наприклад, у 5 сезоні до двадцятки пройшла Вікторія Резнік та її сестра Олена Панкевич. Вікторії не вистачило зовсім трішки, що потрапити до 10 найкращих. А ось в Олени все склалося успішніше, тому вона потрапила до кітелів.

Учасниці 5 сезону Вікторія Резнік зі своєю двоюрідною сестрою Оленою Панкевич

Але це був не єдиний раз, коли рідні приходили на кастинг одночасно. У 13 сезоні трапилося одразу два таких випадки. Одним із найяскравіших випадків стали сестри-близнючки Олена й Таня. Вони достойно пройшли кастинг, але до двадцятки, на жаль, не змогла пройти жодна із сестер. Хоча побачити їх обох у суперфіналі було б цікаво.

Але у тому ж сезоні на кастингу з’явилася ще одна сім’я — Катерина Мазуренко, яка глядачам краще відома під своїм псевдонімом Рибалка, та її мама Оксана. Вони також змогли подолати перший відбірковий етап, та стати повноцінною учасницею сезону змогла лише Катя. Зрештою дівчині вдалося дійти майже до кітелів. А мама кулінарки ще з’являлася на кухні в епізоді, для знімання якого запрошували рідних учасників “МастерШеф”.

Катерина Рибалка зі своєю мамою на кастингу в 13 сезоні МастерШеф

Це, до слова, є однією з фішок проєкту. Щосезону автори придумують конкурси, в рамках яких кулінарам потрібно співпрацювати з близькими або керувати ними. Дехто після такого досвіду хоче теж стати учасником. Інші ж вважають шоу дуже складним, тому в жодному разі не хочуть відчувати на собі те, через що доводиться проходити кулінарам.