Рубрики: Фото та відео
31.08.2024 14:59

Спадкоємець замружує очі, а мама не стримує сміх: Марічка Падалко показала, як сина в університет віддавала

Популярна українська ведуча Марічка Падалко насмішила мережу кадром, на якому показала, як віддавала сина до університету. Юнак здивував реакцією.
Поділитися

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко вже давно має статус багатодітної матері. Від Єгора Соболєва вона народила хлопчика та двох дівчат. Первісток зірки Михайло приніс у її життя справжнє щастя, адже вона давно мріяла народити малюка.

Михайло виріс дуже відповідальною та захопленою людиною, для якої не стало проблемою обрати свій шлях та вступити до вищого навчального закладу. Зокрема, стало відомо, що він буде отримувати диплом у Києво-Могилянській академії.

Марічка Падалко показала, як пройшла посвята в студенти її сина

Марічка Падалко показала, як пройшла посвята в студенти її сина

Днями сталася посвята у студенти, якій була присутня Марічка Падалко. На жаль, батька Єгора поруч не було, так як він зараз захищає Україну і не може брати вихідний, коли захоче. Безумовно, колись родина уявляла собі цей день інакше, але навіть при таких обставинах, і Марічка і Михайло змогли зберегти позитивний настрій.

Зокрема телеведуча показала, як її син замружив очі, вочевидь від сонця, а сама вона була щаслива бачити свого сина таким і щиро сміялася. На тлі була сцена з прапорами, а також у кадр потрапили сидіння.

Марічка Падалко показала, як пройшла посвята в студенти її сина. Скріншот особистої сторінки зірки

Для заходу хлопець обрав вишиванку темно-зеленого кольору, яка трохи нагадує військові кольори. Окрім того, помітно, що тканина дуже якісна, як і виконання вишивки. Сама Марічка обрала легкий светр, а також одягла сумку поперек плеча. Можна зробити висновок, що в Києві в цей день не було спекотно.

Нагадуємо, що вся сім’я Марічки Падалко залишилася в Україні 2022-го, і до сьогодні залишається тут. Єгор Соболєв припинив політичну кар’єру і навіть отримав підвищення на посаді військового. Екс-політик має російське коріння, у зв’язку з чим в сім’ї відбувся сильний конфлікт: батьки не підтримують свого сина.