Рубрики: Фото та відео
01.09.2024 09:54

Білик поїхала до Ассії Ахат і показала, як вона змінилася в еміграції: зуби білосніжні і жодної зморшки

Популярна українська співачка Ірина Білик поїхала до Ассії Ахат та показала, як її зіркова подруга змінилася в еміграції. Зовсім не така, якою була в Україні.
Поділитися

Публіка добре пам’ятає виконавицю Ассію Ахат. У артистки був унікальний стиль виконання, який неможливо було переплутати з чимось іншим. Окрім того, вона завжди включала у свої виступи соло на скрипці.

Втім, 15 років тому артистка почала зникати з інформаційного простору, і згодом стало відомо, що вона емігрувала. Вона намагалася побудувати свою кар’єру за кордоном, і навіть досягла певного успіху у цьому виклику. Але зацікавити іноземного слухача часом буває неймовірно важко, і згодом дана задача була провалена.

Ірина Білик показала, як змінилася Ассія Ахат

Ірина Білик показала, як змінилася Ассія Ахат

Зараз співачка активно підтримує Україну, і навіть нещодавно з’явилася у компанії українських виконавців. Зокрема, Ірина Білик рушила до своєї подруги та показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхню зустріч.

Ассія майже не постаріла. Артистка так само виглядає надзвичайно привабливою та доглянутою. У неї ідеальна шкіра та білосніжні зуби.

А вона не зраджує своєму минулому стилю та має таку саму зачіску, як і 20 років тому. На відео ролику Ірина та її зіркова подруга зустрілися в аеропорту, а звідти рушили на зустріч з іншими виконавцями. Якщо придивитися, то можна помітити людину, яка надзвичайно схожа на Аліну Гросу, і імовірніше за все, це саме вона. Як ніяк, Ірина Білик являється хрещеною матір’ю співачки.

Нагадуємо, що в Сполучених Штатах зараз велика кількість українських зірок, включаючи Міку Ньютон, Влада Яму, Олександра Еллерта, Стасю Ровінську та інших знаменитостей. Хоча вони назавжди емігрували в іншу країну, час від часу намагаються показати свою любов до Батьківщини та беруть участь у різних благодійних ініціативах, метою яких є збір коштів та направлення їх до України. Звичайно, не обходиться і без концертів.