Рубрики: Фото та відео
01.09.2024 11:58

Весь в батька: Віктор Павлік показав таланти свого 3-річного синочка. Заспіває раніше, ніж заговорить

Відомий артист Віктор Павлік поділився відео, на якому його 3-річний син демонструє музикальні здібності, вкотре довівши, що талант передається у спадок.
Поділитися

Популярний український співак Віктор Павлік пишається своїм молодшим сином та залюбки ділиться його досягненнями. Й хоча, Михасик ще зовсім маленький, чоловік вважає, що на нього чекає щасливе майбутнє.

У своєму Instagram, артист показав спадковий талант свого сина. На короткому відео, Михайлик співає у дитяче караоке. Так, його мову поки важко розібрати, але натхнення маленького артиста видно навіть в такому юному віці.

Віктор Павлік показав таланти свого 3-річного сина

Раніше, подружжя вже показувало, як співає їх син. Пара вважає, що таким чином, він намагається стати ближчим до батька, тому й повторює за ним. Взагалі, родина дуже співоча, на День Незалежності України, вони відзняли спільне відео, на якому вся сім’я виконувала пісню виконавця “Світку мій високий”.

Нагадаємо, у 3-річного синочка Павліка та Репяхової лікарі діагностували диспраксію. Хлопчик має затримку у розвитку. Люди з диспраксією мають труднощі з плануванням і виконанням рухів, що може впливати на різні сфери життя, включаючи навчання, роботу, спорт, та повсякденні завдання, такі як зав’язування шнурків або використання столових приладів.

“В нього є сенсорні порушення, він у нас не катається ні на велосипеді, ні на самокаті, в нього синдром незграбної дитини”, – розповідала блогерка.

Віктор Павлік показав таланти свого 3-річного сина

На додаток, Катерина впевнена, що його затримка – це результат того, що вона перехворіла на інфекційне захворювання, коли була вагітна. Попри складний діагноз, блогерка активно займається з сином та вірить, що прийде час, хлопчик заговорить та наздожене своїх однолітків. Як запевняє жінка, вже зараз у малого є значний прогрес.