Рубрики: Фото та відео
01.09.2024 11:59

Куди зникла екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова? Стала 48-річною, чорнокосою і живе по-європейськи

Куди поділася екс-суддя "Україна має талант" Слава Фролова? Відома ведуча стала 48-річною мамою двох дорослих дітей, чорнокосою і давно живе по-європейськи.
Поділитися

Слава Фролова була і залишається однією з найулюбленіших українських телеведучих. Уроджениця Одеси, в минулому радіоведуча, вона одразу підкорила українське телебачення, тільки-но з’явилася на екрані. Її позитив, харизма, простота в усьому та хороше ставлення до інших зіграли велику роль у народженні цієї любові до зірки.

Вона в свою чергу недовго затрималася на екрані і завершила кар’єру за власним бажанням. Багато хто підозрював, що зірку витіснили, але вона заявляла, що хоче присвятити своє життя корисній справі. Як відомо, колись її дочка померла від хвороби серця. Зірка почала організовувати ініціативи, головна мета яких — проінформувати та розповісти про смертність серед малечі через погану діагностику та відсутність належного лікування сердечних хвороб.

Також Слава завжди звертала увагу на необхідність створення простору для дітей зі особливими потребами. Фролова роками брала участь у різноманітних виставках, фестивалях, концертах, тощо.

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася

Куди зникла екс-суддя Україна має талант Слава Фролова

Сама вона завжди знаходилися в тіні, і за всі ці роки лише декілька разів дала інтерв’ю здебільшого з приводу саме своєї діяльності, а також випадково втрапила у скандал через вступ свого сина до вищого навчального закладу. Тоді колишню зірку звинувачували у тому, що вона просила у депутата допомоги з комісією.

Зараз Фролова часто з’являється за кордоном, спілкується з біженцями та емігрантами, не забуває підтримувати Україну. Її волосся більше не світле, а на носі вже п’ятдесятиріччя. Тим не менш, Слава залишається неймовірною красунею, а публіка її любить так само сильно.

Її молодшій дочці Серафімі вже 13 років, і незабаром вона наздожене брата, і стане дорослою дівчиною.