Рубрики: Фото та відео
01.09.2024 16:58

Спадкоємиця Моніки Белуччі може тільки позаздрити: Марічка Падалко показала, якою красунею виросла її дочка

Марічка Падалко показала, якою красунею виросла її дочка Катерина Соболєва. Спадкоємиця Моніки Белуччі Дева Касаель може тільки незабаром отримати конкурентку.
Поділитися

Діти знаменитостей як ніхто знають, що постійне порівняння з батьками може призвести до повного не бажання бути присутніми в інформаційному просторі. Зіркові спадкоємці часто відмовляються від публічного образу життя, з дитинства зрозумівши його суть та складнощі. Таке стається і в Голлівуді, і в українському шоу-бізнесі.

Але так само знамениті батьки можуть дати потужний поштовх для майбутніх талантів. Наприклад, не менш знаменита за свою матір модель Дева Кассель, свого часу неодноразово порівнювалася з Монікою Белуччі, але врешті-решт стала не менш яскравою зіркою і сяє на подіумах.

Марічка Падалко показала, як виглядає її дочка Катерина

Марічка Падалко показала, як виглядає її дочка Катерина

Не менш цікавим є нюанс, як швидко зростають діти артистів та зірок телебачення. Здається, ще нещодавно вони з’являлися разом зі своїми батьками на обкладинках журналів, маленькі та смішні, і вже згодом вражають неймовірними змінами у зовнішності, талантами, перспективами.

Зокрема, нещодавно Марічка Падалко відвідала посвяту у студенти свого сина Михайла, який вступив до Києво-Могилянської академії. І вже наступного дня Марічка показала свою красуню донечку Катерину.

За ці 2 роки у дівчини відросло розкішне кучеряве волосся каштанового кольору, а її обличчя набуло дорослих рис. При цьому, типаж залишається найпопулярнішим серед красунь — бейбі-фейс.

І для того, щоб справити фантастичне враження на аудиторію, Катрусі не довелося ні чаклувати з макіяжем, ні з фотошопом, як це часто роблять вже популярні зірки.

Не варто і казати, що Катерина дуже схожа на свою маму Марічку, особливо в юні роки. Якщо подивитися на архівні фотографії Падалко, схожість прослідковується неймовірна. Риси батька поки що не помітні, але можливо все залежить лише від ракурсу.