Рубрики: Фото та відео
02.09.2024 22:06

39-річна Тіна Кароль показала, як її роблять красивою: результат “до” і “після” макіяжу та зачіски на ФОТО

Красою Тіни Кароль захоплюються мільйони. Але чи є вона натуральною? Можливо, заслугою розкішної картинки на екранах є лише робота команди професіоналів? Тіна у всьому зізналася.
Поділитися

Нещодавно Тіна Кароль випустила новий кліп на пісню “Відчиняю”. Всього за декілька днів він зібрав майже чверть мільйона переглядів, увійшовши до десятки найкращих нових музичних відео серед релізів на YouTube. Шанувальникам дуже сподобалася композиція. Але не менш позитивну реакцію викликав кліп. Краса, естетика, знімання та художник стиль — кожен навіть найменш помітний глядачу елемент дозволив створити неймовірну картинку!

Звісно ж, важливим складником такого візуального шедевра стала сама Тіна. Її привабливість зачаровує. Та чи не існує вона виключно не екрані? Кароль вирішила продемонструвати, як її готували до знімання кліпу. Безумовно, красиві макіяж і зачіска, вдалий підбір одягу й ідеально виставлене освітлення — це дуже важливо. Але вони забезпечують лише загальну естетику. А краса Тіни справді є природною. Особливо її неймовірно спортивна фігура!

39-річна Тіна Кароль показала, як робила макіяж і зачіску для нового кліпу

Фізична активність є дуже важливою для Кароль. Також співачка слідкує за власним раціоном, сном і доглядає за шкірою. Чудові зачіски Тіні допомагає робити Михайло Прус. Цей майстер здобув популярність завдяки своїй роботі з українськими зірками першої величини, серед яких окрім Кароль є Леся Нікітюк, Ксенія Мішина, Анна Трінчер та інші знаменитості.

Але Міша подобається аудиторії не лише своїми талантами, але й щирістю. Нещодавно Прус зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації. Певний час хлопець не розповідав про це на широку аудиторію. Але наважившись на камінг-аут, він відчув себе краще, бо тепер не повинен щось приховувати, а може просто жити повноцінно. Міші було дуже приємно, що аудиторія у цьому підтримала його. Але найбільше хлопця потішила реакція батьків, які з добром та підтримкою прийняли його вибір, оскільки найбільше хочуть щастя для свого сина.

Майстер зачісок Тіни Кароль та Лесі Нікітюк зробив камінг-аут