Рубрики: Фото та відео
03.09.2024 22:42

“Конкретний Андрюха”: 46-річна діва Монро показала, якою вона була до трансформації зовнішності

Молодість знаменитостей викликає неймовірну цікавість в аудиторії. Особливо якщо вони пережили значну трансформацію в зовнішності, як це зробила діва Монро.
Поділитися

Знаменита телеведуча та блогерка Монро стала першою в українському шоубізнесі, хто зміг популяризувати поняття “травесті-діва”. Її вклад виявився таким значним, що люди, чуючи це словосполучення, у першу чергу думають саме про 46-річну Монрітту.

Та навіть сьогодні, в сучасному суспільстві знаходяться ті, хто дуже різко висловлюється про діву. Раніше ж, коли сприйняття ЛГБТ-спільноти в Україні знаходилося на ще нижчому рівні, у Монро виникало значно більше труднощів з однолітками та суспільством.

Діва народилася у Києві. В дитинстві вона була милим хлопчиком Олександром Федяєвим. У підлітковому віці Саша почав усвідомлювати, що не відчуває себе чоловіком. Тому поступово хлопець почав переймати жіночі звички, через що стикався з булінгом.

46-річна діва Монро показала, який вигляд мала в юності. Джерело: телеканал СТБ

На щастя, до застосування сили не доходило. Та не варто вважати, що словесні образи — це щось невинне. Через таку реакцію суспільства Саша був закритим та боявся розкриватися у суспільстві. Перші сміливі кроки на шляху до мрії Федяєв зробив студентом.

Хлопець вступив на хімфак, але цікавився зовсім не високомолекулярними сполуками. Йому ближчою була сцена, де він міг виступати в образі жінки. Щовечора він перевтілювався в діву, проводячи в макіяжі до ранку. Після цього Олександр відправлявся на пари.

Поступово Монро повністю прийняла себе. Нещодавно вона навіть показала, якою була до перевтілення. Аудиторії дуже сподобалося фото. Дехто написав, що діва була прекрасною завжди. Інші ж зазначили, що раніше Монрітта була “конкретним Андрюхою”.

Єдине, в чому згодні всі коментатори, так це у випромінюванні дівою неймовірної енергії. Її дописи, життєвий оптимізм і досягнення попри всі труднощі щоденно надихають сотні тисяч шанувальників! А розкішне почуття гумору Монро також дарує чудовий настрій.