Рубрики: Фото та відео
04.09.2024 12:17

Дружина Віктора Павліка зробила 3-річному сину генетичний аналіз і розповіла, що він показав: “Зміни в гені”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова зробила їхньому 3-річному сину Михайлу генетичний аналіз і розповіла, що він показав. Відбулися зміни в гені.
Поділитися

Дружина Віктора Павліка Катерина з нетерпінням чекала на появу свого первістка. Віктор Франкович на той момент вже був батьком тричі. Для блогерки в свою чергу це був абсолютно новий досвід. Впродовж вагітності вона створювала контент, в якому показувала, як вона протікала, з якими труднощами їй доводилося зіштовхуватися, як саме вона готувалася до появи дитини. До кадру також потрапили моменти з пологового.

Незабаром на світ явився Михасик, який дуже схожий на свого зіркового батька. Але вже невдовзі Катерині підписники почали повідомляти, що хлопчик підозріло не починає розмовляти. Якщо спочатку блогерка не мала песимістичних думок на цей рахунок, інколи навіть дратувалася на користувачів, то пізніше сама заговорила за затримку.

Багато місяців вони з Михайлом відвідували різних лікарів, вислухали найрізноманітніші діагнози і здали купу аналізів. Врешті-решт, стало відомо, що нічого страшного з хлопчиком не відбувається, а над його мовленням Катерина почала працювати зі спеціалістом.

Дружина Віктора Павліка розповіла про результати генетичного аналізу для їхнього сина

Дружина Віктора Павліка розповіла про результати генетичного аналізу для їхнього сина

Михайло вже вимовляє свої перші слова, Катерина тим часом планує другу вагітність. У зв’язку з цим їй було необхідно встановити, чи по впливала на проблему її спадкоємця генетика, аби розуміти, з чим їй доведеться зіштовхнутися під час наступної вагітності.

Нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот листа з лабораторії: генетичний аналіз був проведений. Але його показники для блогерки здалися незрозумілими, а зв’язатися з їхнім лікарем вона не змогла.Врешті-решт, на зв’язок вийшла лікар з Чернівців, яка встановила, що на основі даних екзомного секвенування спадкового захворювання немає.

Дружина Віктора Павліка розповіла про результати генетичного аналізу для їхнього сина

З’ясувалося, що проблема виникла саме під час виношування плода.

“Під час внутрішньоутробного розвитку плода відбулися зміни в гені, які призвели до затримки психомовного розвитку”