Рубрики: Фото та відео
04.09.2024 18:36

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж і “надула” губи: на сцені бабуся, в житті модель

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж і "надула" губи. Акторка, яка на сцені завжди виглядає, наче бабуся, в реальному житті виявилася надзвичайною красунею.
Поділитися

Мама Вєрки Сердючки — невід’ємна частина образу самої Вєрки і без даного персонажа майже неможливо уявити команду Андрія Данилка. Шлях довжиною у 30 років зірки пройшли разом, і майже ніколи не роз ставалися. Хіба що Андрій та Інна мали можливість присвятити час собі, коли артист поставив кар’єру на паузу.

Вже пізніше стало відомо, що навантаження фізичне та моральне на увесь колектив було дуже сильно. Багато хто не справлявся з такими викликами, але Андрій та Інна досі виступають, і досі відомі далеко за межами України. Фігура Вєрки Сердючки взнавана в усьому світі.

Інна Білоконь кардинально змінила імідж та показала результат

Інна Білоконь кардинально змінила імідж та показала результат

На відміну від свого партнера Білоконь набагато менше приділяє часу власному промоутингу. Власне, Інна насолоджується можливістю не бути взнав ну на вулицях. Якщо Андрій Данилко пізніше припинив приховувати свою зовнішність і почав з’являтися на телебаченні без образу, то мама Вєрки Сердючки трималася осторонь такого образу життя.

Тому досі для деяких глядачів являється сюрпризом те, що за костюмом ховається вродлива жінка. Але з появою соціальних мереж, принаймні, є можливість слідкувати за її життям. Зокрема, нещодавно і не опублікувала свіжий кадр, на якому показала свій новий імідж. Також складається враження, що Білоконь трохи підколола собі губи.

Інна Білоконь кардинально змінила імідж та показала результат. Скріншот особистої сторінки зірки

Але це може бути обманний ефект, адже артистка у кадрі вирішила їх трохи “надути”.

Нагадуємо, не так давно стало відомо, що Інна Білоконь перейшла у статус бабусі, адже її дочка Яна народила. Сім’я спочатку погуляла на розкішному весіллі, пізніше повідомила щасливу новину. Час від часу артистка тішить свою публіку кадрами з малюком та показує, як проводить з малечею свої вихідні.