Рубрики: Фото та відео
05.09.2024 18:47

Чому Наталія Могилевська не грає весілля з новим обранцем Валентином: ось які 3 неочевидні причини на це є

Чому Наталія Могилевська не грає весілля з новим обранцем Валентином? Співачка вже виховує з чоловіком дітей, але головного так і не сталося.
Поділитися

Наталя Могилевська багато років говорила про те, що мріє стати матір’ю та дружиною. Втім, на її шляху не зустрівся чоловік, який зміг би допомогти їй наблизитися до цілі. Головній історії кохання залишалися в минулому, а співачка ніби наодинці продовжувала крокувати вперед. Їй приписували найрізноманітніші романи. Зокрема, з танцюристами та бізнесменами.

Останнім був Олег Рижов — мільйонер, якого підозрювали у інтрижці з артисткою. Втім, обидва заявляли, що це не відповідає дійсності. І пізніше стало відомо, що Наталя насправді живе з іншим чоловіком.

Наталія Могилевська розповіла, чому не зіграла весілля з коханим Валентином

Наталія Могилевська розповіла, чому не зіграла весілля з коханим Валентином

Так, у її життя увійшов пан Валентин. Особистість чоловіка вона досі не розкриває, і заявляє, що хоче зберегти її у таємниці. Хоча подруги співачки вже випадково злили відеоролик з ним, тож для фанатів не складає ніякої проблеми дізнатися, як насправді виглядає обранець співачки.

Ба більше, вони навіть стали батьками. Як відомо, Наталія Могилевська 2 роки тому удочерила дівчат. Але весілля не було. В чому ж причина?

По-перше, стосунки пари почали розвиватися після 24 лютого, а як вважається, подібні торжества на даний момент не на часі. Тому немає нічого дивного у тому, що Наталія Могилевська утрималася від подібних кроків.

По-друге, артистка вже була нареченою, і цілком можливо на даний момент не потребує кожного свята та весільної сукні, адже все це вже проходила.

По-третє, у Наталі Могилевської та її обранця насправді не було вже так багато часу для реалізації подібних речей, так як пара більше року активно гастролювала Україною, і часом заїжджала в місця особливо небезпечні для життя.

Є висока імовірність того, що коли все налагодиться, Наталія Могилевська все ж таки влаштує торжество разом зі своїм коханим і матиме можливість відсвяткувати своє велике щастя.