Рубрики: Фото та відео
06.09.2024 09:59

Потап показав маленького сина, якого народила не Каменських: Настя прийняла хлопчика, але мамою не стала

Потап показав маленького сина, якого народила не дружина Каменських. Виявляється, що співачка прийняла хлопчика, але мамою йому так і не стала.
Поділитися

Коли стало відомо, що у Потапа народиться дитина, він одразу ж сповістив щасливу новину на увесь світ. Зокрема, продюсер вийшов разом з вагітною дружиною на червону доріжку, обіймав її живіт, демонстрував своє щастя та прив’язаність.

До сьогоднішнього дня у Олексія є лише один-єдиний син. Хлопчика звуть Андрієм. Він народився у минулому шлюбі продюсера з колегою Іриною Горовою. У цьому союзі він виховував дівчинку, яка була його падчерку — Наталію.

Потап привітав свого сина від першого шлюбу з днем народження

Потап привітав свого сина від першого шлюбу з днем народження

Сім’я у повному складі часто виходила в люди, а Андрій звик до уваги журналістів, камер, світських заходів та різноманітних раутів. Коли юнак трохи підріс, його матір зізналася, що насправді Андрій не любить публічність, і не в захваті, коли вона його фотографує, аби опублікувати контент з ним на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Але обидвох батьків у блогах він з’являється вельми часто. Його батько Олексій пішов сім’ї близько 10 років тому. Втім, свій вільний час та кохання витрачав здебільшого лише на нього. Потап завжди здавався публіці прекрасним батьком.

Він брав хлопчика у подорожі, проводив з ним час вдома, запрошував на гру баскетбол, тощо. Мачуха дитини Настя Каменських, звичайно, прийняла його, але подейкують, що теплих взаємин в них немає.

 Потап привітав свого сина від першого шлюбу з днем народження

Нещодавно Олексій з нагоди дня народження хлопчика опублікував на особистій сторінці архівний кадр з ним та показав, яким він був 10 років тому.

На знімку обидва у білих сорочках. Потап ще дуже молодий, а його син неймовірно на нього схожий. Зараз Андрій здебільшого походить на свою матір і в нього все менше рис від батька.

Залишилося ще трохи, і Андрій Потапенко стане повнолітнім, вступить до університету і буде проживати своє найкраще життя, як спадкоємець найвпливовіших людей в українському шоу-бізнесі.