Рубрики: Фото та відео
07.09.2024 13:15

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.
Поділитися

2 вересня в українських школах розпочався новий навчальний рік. Учні зі всієї країни повернулися на уроки та вже отримали свої перші оцінки. Українська акторка Ксенія Мішина поділилася досягненнями свого сина, проте вони виявилися не втішними.

У своєму Instagram, Ксенія розмістила коротке відео, яке було відзнято у машині зірки. Тоді, вона забирала свого єдиного сина зі школи та поділилася з підписниками новиною про його навчання. Виявляється, Платон примудрився за перший тиждень отримати двійку.

“Їдемо ми зі школи і у нас перша двійка”, – повідомила Мішина.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

Проте, схоже, що Платон ані трохи не засмучений. Хлопець заспокоїв маму та впевнено пообіцяв її виправити. З яким предметом не склалося у хлопчика, вони не розповіли, але Ксенія довіряє синові та сподівається на його відповідальність.

“Да мам, не хвилюйся, зараз все виправимо”, – оптимістично обіцяє хлопчик.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

Син Ксенії Мішиної навчається в одній з приватних шкіл столиці. Трохи раніше, актриса розповідала, як там побудований процес навчання. звісно, це неможливо порівняти з державними закладами, але ж скільки коштує таке навчання?

“Сьогодні все поступово змінюється: тепер на перервах нове покоління займається робототехнікою, обирає одяг за настроєм і має індивідуальний підхід від тьютора та психолога. І це далеко не всі плюшки”, – розповідала Ксенія.

Ксенія Мішина показала, як завершився перший навчальний тиждень її сина

На жаль, ціни на поточний навчальний рік у мережі знайти не вдалося. Проте, за даними порталу УНІАН, ціна на навчання у КМДШ торік була майже 400 тисяч гривень. Зрозуміло, що зараз, вона вища.