Рубрики: Фото та відео
08.09.2024 08:30

У мережі показали дітей Потапа та Насті: дочка Каменських не успадкувала від матері шикарну шевелюру

Й хоча, Потап та Настя Каменських не поспішають тішити шанувальників знімками спільних дітей, ми готові показати, як можуть виглядати їх нащадки.
Поділитися

Чутки про вагітність відомої співачки з’явилися ще до офіційного повідомлення про її шлюб з Потапом. Проте, й досі Настя Каменських не відвідала пологовий. Шанувальники пари продовжують фантазувати на тему їх спільних дітей, а сучасні технології дозволяють, не чекати, а вже зараз подивитися, яким буде результат кохання виконавиці та репера.

Першими до штучного інтелекту вирішили звернулися редактори порталу Люкс ФМ. Вони попросили програму згенерувати фото дівчинки та хлопчика використовуючи гени зірок порівно. Результат неабияк здивував.

“ШІ трішки пожартував, тому донечка Потапа і Насті успадкувала шевелюру батька, а не шикарні кучері матері”, – повідомляється у публікації.

Потап та Каменських показали, як можуть виглядати їх спільні діти

Штучний інтелект проаналізував фото батьків, але чомусь вирішив нагородити дітей скромним волоссям батька. Крім того, дітям дісталися карі очі та пишні губи артистки.

Ми також вирішили поекспериментувати зі штучним інтелектом, тому звернулися до нього з аналогічним проханням. Одне але, ми не завантажувати до ШІ фото зірок, а лише назвали їх імена. Результат, можете оцінити самостійно.

Потап та Каменських показали, як можуть виглядати їх спільні діти

Цього разу, донечка Каменських отримала пишну шевелюру від матері. Пишні вуста також на місці. А ось чому, ШІ вирішив нагородити малечу зеленими очима, якщо обидва з батьків мають темні очі – нерозгадана загадка.

В будь-якому разі, якими будуть діти відомого подружжя, вирішувати природі, а не техніці. Тому, все наведене, можна розглядати тільки, як припущення, або невеличку розвагу. Можливо, у майбутньому, зірки нарешті потішать шанувальників справжніми нащадками.