“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

Олена та Дмитро Коляденки відомі всій країні своїми талантами до танців. Проте, їх єдиний син вирішив піти іншим шляхом та знайшов себе в музиці. Пилип став співзасновником гурту  “Kadnay” і засновник творчої спілки “Phil it”. Однак, сьогодні чоловік вирішив змінити студію звукозапису на шкільний клас.

Виявляється, чоловіка запросили спробувати себе у ролі шкільного вчителя. Ба більше, пропозиція надійшла від школи, у якій колись навчався Пилип. Тому, музикант не зміг відмовитися та згодився на професію вчителя. Тепер, чоловік навчатиме 5-7 клас музичному мистецтву.

“Я викладач музики. Здебільшого дуже відповідальний, важливий і приємний час для мене. Дуже вдячний своїй школі за таку довіру й повагу до мене”, – розповів артист у коментарі для “ЖВЛ“.

Пилип Коляденко розповів про свою нову роботу
Пилип Коляденко розповів про свою нову роботу

Коляденко зізнався, що для нього, це дуже відповідальний крок в житті. Адже від цього залежить не тільки його ставлення, як особистості, але й сприйняття дітей української та закордонний музики. Для артиста важливо, щоб його учні навчилися розрізняти якісну роботу від халтури. Ба більше, чоловік запевняє, що допоможе кожному охочому створювати власні шедеври.

“Намагаюся їх привчити правильно, культурно й музично слухати все, що відбувається взагалі у нас в Україні та за кордоном. Я намагаюся їх закохати в якісну українську музику”, – пояснив Пилип.

Пилип Коляденко розповів про свою нову роботу
Пилип Коляденко розповів про свою нову роботу

Від основної праці, Коляденко не відмовився. Чоловік планує поєднувати її з новою роботою. Тому, його проєкти існуватимуть й надалі. Сподіваємося, що в Пилипа досить часу та досвіду, щоб якісно поєднувати свою діяльність.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.