Рубрики: Фото та відео
07.09.2024 14:38

43-річний Потап залишив Настю Каменських та показав фанатам іншу: її звуть Євою і вона заробляє мільйони

43-річний Потап залишив дружину Настю Каменських та показав фанатам іншу. Цю неймовірну красуню звуть Євою і вона заробляє справжні мільйони.
Поділитися

Як відомо, Потап та Настя Каменських будували свою кар’єру з нуля. Хіба що старт у співачки був набагато потужніший, так як виросла вона у сім’ї директора хору, а також з дитинства мала можливість подорожувати і бачити світ.

З Потапом їй працювалося нелегко. Артистка мріяла про серйозні композиції, але Олексій краще знався на тому, що швидко стає популярним. Слави вони досягли одразу, згодом зароблялися шалені гроші, а потім Настя розгледіла в Олексієві свого майбутнього чоловіка. Хтоб міг подумати, що ці двоє, які постійно сварилися та не могли знайти ніякого компромісу, врешті-решт стануть коханцями.

Потап показав свою зустріч з Євою Лонгорією

Потап показав свою зустріч з Євою Лонгорією

Але все рано чи пізно закінчується, тому не можна засуджувати публіку за те, що вона підозрює пару розлучені. Настя Каменських та Потап майже повністю припинили виходити разом в люди, вдаються до мінімальної взаємодії в соціальних мережах і часом поводяться як чужі.

Олексій їздить у робочі поїздки сам, а його дружина тим часом бере участь у різноманітних заходах, дає концерти, приходить на телебачення.

І все більше поруч з ним з’являються красиві жінки. Окрім того, що чоловік записав дует з новою виконавицею, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, який був зроблений разом з голлівудської акторкою Євою Лонгорією, яка свого часу прославилася завдяки серіалу “Відчайдушні домогосподарки”.

Потап показав свою зустріч з Євою Лонгорією

Настя Каменських на даний кадр ніяк не відреагувала, хоча немає сумнівів, що вона була б сама неймовірно рада познайомитися з пані Євою, яка досі користується любов’ю усього світу, озна вона та бажана в будь-якому куточку Землі. Нагадуємо, що свого часу знаменитість була настільки популярною, що реклами з нею транслювали також і на українському телебаченні.