Рубрики: Фото та відео
13.09.2024 13:42

Арсен Мірзоян забрав не тільки дружину Матвієнко і з валізами рушив з України за кордон: вже не повернеться?

Арсен Мірзоян забрав з України дружину і не тільки, а потім вийшов на зв'язок, опинившись дуже далеко за кордоном. Чи виконавець планує повертатись?
Поділитися

Останні 2 роки для Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко були непростими. І варто відмітити, що це навіть відобразилося на їхньому шлюбі. Зокрема співачка розповідала, що в них було декілька серйозних розмов, ході яких вони знаходили компроміси та шукали шлях до налагодження стосунків.

Спочатку Тоня разом з дітьми знаходилася у Великобританії, але пізніше повернулася додому. Вже через півроку їй довелося поховати свою матір, до якої вона була дуже прив’язана. Арсен Мірзоян знаходився поруч та підтримував кохану. А зараз вони знаходяться взагалі не в Україні.

Арсен Мірзоян показав, як проводить час Сполучених Штатах Америки

Арсен Мірзоян показав, як проводить час Сполучених Штатах Америки

Нещодавно пара почала публікувати на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені в Сполучених Штатах Америки. Поїздка відбулася з величезним колективом, тож не насолоджується романтичними канікулами, а судячи з усього, активно працює.

Як відомо, Арсен Мірзоян доволі близько спілкується з українськими захисниками. Він надає їм інформаційну підтримку, фінансову, а також часто займається закупівлею необхідних техніки та обладнання.

Арсен Мірзоян показав, як проводить час Сполучених Штатах Америки. Скріншот особистої сторінки зірки

Тоня Матвієнко проводить благодійні концерти та бере участь у різноманітних ініціативах. Неодноразово зв’язку з цим вона була вимушена виїжджати за кордон, а дочку Ніну зазвичай залишала з її дідусем, художником Петром Гончаром. На даний момент родина продовжує проживати у маєтку Ніни Митрофанівни.

2021-го Мірзоян та Матвієнко говорили про плани переїхати на власну квартиру, але вони були зруйновані подальшими подіями. Що зараз з житлом обидва не розповідають. Є висока імовірність, що сім’я так і залишиться жити в батьківському будинку.