Рубрики: Фото та відео
16.09.2024 09:25

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".
Поділитися

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров та його авторська програма “Світ навиворіт” запам’яталися глядачам не тільки прекрасними краєвидами та культурними особливостями різних країн, а й шаленою віддачею, яку з випуску в випуск демонстрував мандрівник. Він їв комах (і не тільки), стрибав з неймовірної висоти, працював чоловіком на годину та багато іншого. Проте, жодна з культур не змогла переманити чоловіка, тож він повернувся додому, де й одружився.

Обраницею телеведучого стала модель, журналістка та володарка титули “Міс Україна” Олександра Кучеренко. Попри чималу різницю у віці, дівчині цього 26, а Дмитру 41, пару з першої зустрічі тягнуло одне до одного. А познайомившись з коханою ближче, Комаров зрозумів, що має бути поруч.

Дмитро Комаров показав, як виглядає його дружина

Пропозиція мандрівника була не менш шаленою, ніж його життя. Чоловік вийняв вертоліт, та запросив обраницю політати. Саме там, під гуркіт двигуна, Дмитро почув заповітне “так”. У 2019 році, пара побралася. Церемонія відбувалася за кордоном у православному храмі Єрусалима. Для медового місяця, молодята обрали Мальдіви, куди відправилися відразу після весілля.

Дмитро Комаров показав, як виглядає його дружина

Професію Олександра отримала навчаючись у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Фах “диктор та ведучий телепередач” відкрив їй двері на українські телеканали. Вона працювала журналісткою та ведучою на телеканалі СТБ, а широку впізнаваність їй принесла участь у шоу “Танці з зірками”. Крім того, Кучеренко займається моделінгом та не раз потрапляла на сторінки модних глянців.