Рубрики: Фото та відео
17.09.2024 14:28

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.
Поділитися

Ви завжди бачите зірок на екрані позитивними, гарними. А чи знали ви, через що доводиться проходити тим, хто створює для них усю цю красу? Яскравим прикладом є зірковий стиліст Михайло Прус, який просто прийшов у гримерку, щоб підготувати Ксенію Мішину до знімань. І ведуча сама зізналася, що ранок для нього виявився недобрим. Чому?

Річ у тім, що Ксенія почала знімати себе для сторіс у дзеркалі. Та красивій картинці заважав штатив. Акторка звинуватила у всьому Мішу. Він рознервувався, прибрав вищезгаданий штатив та зазначив, що завжди у всьому винен. Потім Михайло сказав, що раз його постійно звинувачують, то він взагалі нічого може не робити та вийшов з гримерки.

35-річна Ксенія Мішина показала, як своєю поведінкою змусила стиліста піти від неї

Можна було б сказати, що це справжній скандал! Але насправді ні, бо майстер має чудові стосунки з усіма, з ким працює. Деякі зірки навіть стали для Пруса близькими друзями. Тому вони часто жартують під час роботи та мають чудове взаєморозуміння.

Звісно ж, одразу після демонстративного виходу з гримерки стиліст повернувся і продовжив працювати над зачіскою Ксенії. Зараз ведуча зі своєю командою працює над новим пулом проєкту “Я люблю Україну” та ділиться закулісними моментами з фанатами.

Ксенія Мішина показала, як працює зі своїм майстром зачісок в легкій дружній атмосфері

Також Мішина часто публікує мотиваційні пости для своїх підписників і розповідає про свої переживання. Зірка зізналася, що останні місяці були для неї наповнені різними емоціями, які варіювалися від страху до захоплення. Але це дозволило їй зрозуміти просту істину.

Ксенія вважає, що труднощі — це добре, бо вони нас вчать, роблять сильнішими. До кожної перепони вона ставиться, як до чогось, що дає початок новим звершенням. Колись Мішина часто сумнівалася. Зараз вона усвідомлює, що ці сумніви та їхнє подолання просто були черговим етапом її життя. І зірка пообіцяла незабаром поділитися новинами про один з них.

Ксенія Мішина розповіла про те, як реагує на свої життєві труднощі та перепони