Рубрики: Фото та відео
18.09.2024 20:40

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.
Поділитися

Знаменитий український телеведучий Олександр Педан завжди готовий поділитися своїми думками на рахунок освіти, виховання та допомоги молодим талантом. Сам він є батьком дівчинки та хлопчика. Його старша дочка Валерія вже обирає шлях, яким буде крокувати у майбутньому.

Зокрема, це свого часу надихнуло телеведучого на створення матеріалу щодо українських освітніх закладів, щоб обід орієнти мали можливість ознайомитися з університетами та інститутами перед візитом.

Олександр Педан показав у своєму домі антураж в стилі Гаррі Поттера

Олександр Педан показав, з ким проводить час, окрім Сергія Притули

На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно можна побачити різні рекомендації стосовно книжок, гуртків, курсів, тощо. Звичайно, не обходиться без відео, на яких він спілкується з власним сином, який ще дуже маленький. Але він вже являється людиною захопленою.

Зокрема, днями Олександр насмішив публіку його образом Гаррі Поттера. Хлопчик поставив об’єктиві з округлими окулярами, а також в одязі з тематикою даного світу фентезі.

Але можна помітити, що квартира телеведучого впринципі дуже нагадує приміщення в Хогвартс. Позаду Олександра напів лиса дерево, яке судячи з усього, вирішило скинути своє листя через поганий догляд.

Також у кадрі з’явилися вельми незвичайні сходи. Зазвичай зараз зірки віддають перевагу мінімалістичнийму стилі. Таке житло простіше продати, а також легше за декорувати. На стінах є малюнки. Не важко здогадатися, що в даній квартирі точно проживають діти.

Ну і звичайно самі жителі квартири також виявилися великими фанатами Джон Роулінг.

Нагадуємо, що не так давно Олександру дійсно вдалося здивувати свою публіку успіхами сина у шахах. Пізніше стало відомо, що батько займається з сином, а він в свою чергу не нехтує підручниками для підкорення шахової дошки.