Рубрики: Фото та відео
18.09.2024 23:27

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!
Поділитися

Неймовірна природна краса та чудове почуття стилю — саме це можна сказати про співачку Олю Полякову. А старша донька Марія успадкувала від зіркової матусі не тільки зовнішність, але й вишуканість та елегантність. Дівчата вкотре довели це на новій спільній фотосесії.

Як і зазвичай, Оля та Маша вирішили приміряти схожі образи. Вони обрали стильні костюми, пошиті з велюрової тканини. Вони складаються з класичного піджака з довгим рукавом та вузьких штанів. Костюм Олі має насичений червоний колір. Його доповнюють рожеві туфлі на підборах, які гармонійно поєднуються з одягом “королеви ночі” завдяки схожій палітрі.

У Маші костюм темно-зелений. Туфлі, обрані дівчиною, майже ідеально співпадають з ним за відтінком. Також зелений колір дуже пасує до розкішного рудого волосся Марії. З аксесуарів на деяких світлинах можна помітити браслети. У Олі вони широкі та виразні, у доньки — маленькі та елегантні. Також дівчата носять сонцезахисні окуляри з різними формами лінз та оправ.

На цій фотосесії Полякові хотіли відтворити естетику 80-х: велюр, брючні костюми та масивні окуляри. Оля вважає, що з таким стилем завжди можна бути в центрі уваги. Також Поляковій дуже сподобалися зроблені світлини. Вона навіть зазначила, що якби прямо зараз проходив кастинг до фільму “Диявол носить Prada”, то вони з Машею отримали б ролі й без нього.

Думку артистки розділяють також її підписники. Вже вкотре коментатори зазначили, що Оля з Машею виглядають, як сестри, а не мама та донька. Стиль дівчат авдиторії теж сподобався, що підтверджують лайки, яких під постом уже зібралося понад 40 тисяч.