Рубрики: Фото та відео
19.09.2024 16:41

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.
Поділитися

1+1 дійсно може похизуватися своїм зірковим складом, адже серед ведучих на каналі працюють тільки красуні. Серед них є і колишні моделі, і акторки, і жінки з дуже крутим рівнем журналістської освіти. Марічка Падалко є поєднанням двох якостей, які так цінується оточуючими в людях: вона неймовірно вродлива, і при цьому професіонал свого діла з глибокими знаннями.

Довго в холостячках вона не ходила. 20 років тому в її життя увійшов депутат Єгор Соболєв. На той момент він вже отримав громадянство України, став батьком, розлучився. Марічка зізнавалася, що саме в ньому побачила майбутнього тата для своїх дітей.

Марічка Падалко показала, як виглядає її фігура

Марічка Падалко показала, як виглядає її фігура

В результаті, вона народжувала аж 3 рази, але ще й стала черговою людиною, яка руйнує стереотипи, адже після стількох вагітностей змогла зберегти неймовірну фігуру. У доказ до цього вона регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії в купальнику.

Примітно, що Марічка Падалко веде активний образ життя: бере участь у марафонах, катається на велосипеді, виходить на пробіжку, тощо. На її пресі можна помітити кубики, а на ногах міцні м’язи.

Марічка Падалко показала фігуру в купальнику. Фото з особистої сторінки зірки в Instagram

Своїх дітей зірка також намагається привчати до такого способу життя. Тож в родині всі спортивні та витривалі.

Нагадуємо, що чоловік Марічки Падалко 3 роки тому пішов захищати Україну і донині повертається додому лише у рідкісні вихідні. Єгор більше не депутат, адже звільнився, і навіть отримав декілька підвищень на своїй новій посаді.

Діти неймовірно сумують за батьком, що вже казати про телеведучу, яка дуже прив’язана до свого чоловіка. Тим не менш, усі терпляче чекають на перемогу та часи, коли все ж таки Єгор зможе повернутися додому.