Рубрики: Фото та відео
19.09.2024 21:58

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.
Поділитися

Дороги Ірини Горової та Потапа розійшлися 2 роки тому. Вперше про це повідомила саме продюсерка, яка не стала приховувати, що більше її з екс-благовірним нічого не обʼєднує, окрім спільного сина Андрія.

Ірина Горова анонсувала альбом, в якому йдеться про розрив стосунків

Ірина Горова анонсувала альбом, в якому йдеться про розрив стосунків

Цікаво, що репер заявив, нібито в нього є акції компанії його дружини, але це виявилося неправдою. Коли обидва припинили свою співпрацю, Ірина розпочала власний бізнес і взялася надавати послуги різним артистам та започаткувала продюсерський центр.

Тепер під її крилом велика кількість співаків, зокрема абсолютно нових артистів, з якими Олексію, наприклад, працювати не доводилося. Серед них пан OTOY. Чоловік охоче дає різноманітні коментарі та інтерв’ю, спілкуються з публікою, і все заради ефективного просування. У цьому питанні йому допомагає і Ірина.

Ірина Горова анонсувала альбом, в якому йдеться про розрив стосунків

Зокрема, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже пост, в якому розповіла про новий альбом виконавця та вразила заявою про ситуацію, яка надихнула його на дану творчість. Мова йде про завершення стосунків. Чи може у це закладався якийсь інший сенс?

Схоже, що саме такі загадки вирішили поставити перед публікою ці двоє, і в них це вийшло. Варто відзначити, що підопічний Ірини Горової вже активно підкорює публіку, викликає інтерес і навіть закохує в себе.

Примітно, що чоловік абсолютно не боїться говорити, що думає, критикує своїх колег, відкрито розповідає про власну позицію. А ще рік тому він вийшов на сцену разом з Марією Яремчук в Ліверпулі та зібрав овації.